Så var julen över...

Ojojoj vad tiden bara springer iväg!

Lillejulafton är firad, likaså julafton.. och dessutom har jag hunnit med både universeum och jobb i två dagar nu...

Efter en lång dags jobb på lillejulafton så styrde jag åter bilen mot hörby och hämtade upp min älskade Stefan! Vidare hem till mamma och pappa för att äta lite julbord och öppna julklappar. Julfirning med Stiffelistiff helt enkelt! : ) Nervös som jag var över alla julklappar så väntade jag spänt på julklappsöppningen... Mamma och pappa blev jätteglada för lapptäcket, vilket jag är glad för! : ) Som jag slitit. Och Mattias blev också glad för sina saker som han fick, mina hemmasydda kuddar, duk och fönsterduk. Kanske inte jätteroliga presenter, men nödvändiga ; )
   Av Mamma och pappa fick jag finfina kläder, och av min älskade brorsa fick jag Sjöjungfrunboxen : ) I love it!

När vi kom hem på kvällen var det dags för våra julklappar att bytas... Av Stefan fick jag min underbara duschkräm från Body Shop, och en annan duschkräm som luktar himmelskt... Och Body Butter. En väska. Och en ring! Men hold your horses, det var faktiskt ingen förlovningsring, utan bara en finfin ring som jag kan ha när jag vill.. Dock var den lite stor.. .så den får jag byta... För vill ju inte tappa ngåot som jag får av Älskpäsk... De räcker med att hjärtberlocken har försvunnit : (

Julaftonsmorgon, upp och hoppa tidigt då vi skulle köra till Göteborg runt kl 9 på morgonen... Upp till Göteborg, checkade in på hotellet... Och ut till Markus, Jessica och Valter. Stackars Jessica var så jäkla dålig, och jag tyckte så synd om henne. Vilken helvetesförkylning! På självaste julafton : ( Stackare! Jag hoppas att du mår bättre nu! Julfirning med en underbart söt pepparkaksgubbe vid namn Valter...God julmat. Härligt sällskap. Jultomte. Och ett besök på en vacker kyrkogård för att säga god jul till lilla My!

Hotellfrukost på juldagen, mums! Sen bestämde vi oss för att åka till universeum, så jag, Mattias, Mamma, Markus och Valter begav oss dit! Sååå mysigt! Valter var så glad, och finns det något bättre än att se världens sötaste unge le? : ) Svar nej! : ) Efter Universeum begav vi oss hem, och återigen fick jag träffa min underbara Stefan. Myskväll i soffan, med ris á la malta och jordgubbar. Mumsfilibabba!

Så igår, då började jobb igen, men först gick jag in om S34 och fyndade en klänning på rean.,. Som jag kan ha till vardags.. Kul!! : ) Heldagsjobb och var hemma vid 19 igårkväll. Lagade mat och kollade körslaget... Sen begav vi oss till kyrkogården för att lägga blommor till Roggan.. Och till Stefans farmor och farfar. Men när vi skulle gå till Stefans farmor och farfar så fegade vi ur litegrann och fick hämta mamma så hon följde med oss. För HU vad mörkt det var!

Idag ringde klockan vid åtta, upp och göra mig iordning. För idag är det åter jobb som gäller. Slutar vid 15, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Malmö? Eller hemmamys?

Imorgon eftermiddag kommer Jonas, Manilla och Thea på besök, ska bli jättekul! : )

En tanke jag har haft de senaste dagarna är jäkla idiot. Vilken idiot! Hur kan man göra så? Fy fanken vad du sjönk i mina ögon när jag hörde de. Du är precis som alla andra, och jag trodde att du var så bra för en som jag håller kär. Nej, fy fanken!

God fortsättning!

Kram kram

Granen är klädd : )

Jappsido... Igår gjorde vi allt det sista, eller iallafall, nästan! Jag blev färdig med min tomteverkstad... Och hemmet blev julfint! Granen inhandlades, och kläddes. Och i lördags blev köksbord och stolar införskaffat!

Vet ni hur mycket vi sparat denna helgen? 860 kr.. Hur? Jo, köksbordet och stolarna fanns på fyndavdelningen på ikea, som skyltexemplar, så de va inget fel på de. Och på de sparade vi 660 kr! Granförsäljaren var trött på att sälja granar, så även där fick vi rabatt, närmare 200 krs rabatt, så vi fick julgranen för en hundring! : )

Denna helgen har varit full av stress, men också gått i familjens anda. Igår träffade mina och Stefans föräldrar för första gången, och Mattias var ju självklart också med : ) De va jättehärligt, och det slutade med att vi bakade pepparkakshus hemma i vår julfina lägenhet. Ååååhh, när jag gick och la mig igårkväll så lös granen så himla fint! : ) Visst blir man glad då?

Nu kommer min kund om 10 minuter, sen är det fullt upp till 20.00 ikväll då de blir hemfärd... Hämta upp min finfina Stiffelistiff, och sen bege oss hem till mamma och pappa. Där ska vi fira vår älskade Siv, som skulle fyllt år idag : )

Imorgon jobbar jag 9-19.30... Sen är det juluppehåll i 2 dagar. Sen jobbar jag 11-18 iallafall på fredag. 10-14 på lördag... Ledig söndag. Måndag 9.45-18.30 och på tisdag 10-18.30 som de ser ut nu... Mycket att göra! Och jag älskar det! Är det någon mer som jobbar nu under jul? Eller är det mest jag? ; )

Nu har jag lagt in avgift på salongen för om man inte dyker upp, för jag blir så ledsen när man tar  min "snällhet" för given här. Så från och med nu, så dyker man inte upp som bestämt utan giltig anledning så åker man  på att betala 50% av bokat behandlingspris. Sen kan man diskutera om det är sura pengar, men det handlar ju lite om respekt, eller hur? Tycker ni att 50% är för mycket?

Ha de bra!
Kramkram

5 dagar till jul : )


Så här klipptes jag igår  : ) Kortare nacke... Och lugg! De har jag intehaft sen i maj : )

Men Anna, varför kommer du inte hit och klipper dej? ; )

Tänk att det bara är 5 dagar till jul... Och jag är inte färdig än med julklapparna! ooops! Inte är det julstädat heller... Och julgodiset, de har jag inte heller hunnit baka... Uschanbuschan då! Jobbar till 18 ikväll om min sista  kund kommer ihåg bokningen, är lite osäker på det nämligen! : ) Imorgon jobbar jag till 16. Så ikväll får jag fixa färdigt klapparna så långt de går. Imorgon får jag städa som bara fanken. Och på söndag måste jag och Stefan fixa julgran och köksbord.

Idag har jag funderat på en grej... Om man avbokar en tid hos frisören för sent, eller om man inte dyker upp, är det egentligen inte mer än rätt att man tar ut en debitering då? Särskilt i jultid? Eller vad tycker ni?

Ha de så bra!
Kram Kram

Nyklippt : )

Japp, idag klippte jag mig. Jippi! : ) kortare nacke, men behöll sidorna, och luggen fick bli lite klippt också ; ) Känns skitbra! : ) Tänk att jag, som frisör, kan bli så glad av att klippa mig : )

Idag mår jag bra iallafall, håller tummarna på att de fortsätter så här. För då är kanske ringen rätt bra ändå? : )

Nej, nu ska jag jobba vidare.. Ska jobba till 20 ikväll...

Pusslipusspuss!

Jäkla skitring...

... fan vad dåligt jag mår... Började med huvudvärk igårkväll... Sen kom illamåendet och ont som fan i magen... Som mensvärk fast ännu mer ömmande... Tänkte för mig själv att den jävla ringen ska ut!!! Men ringde sjukvårdsupplysningen och dem sa att jag skulle låta den sitta, för så här kunde det vara i början... Så jag lät den sitta, och tänkte att illamåendet säkert skulle gå över tills idag med en bra natts sömn. Men ICKE!!! De känns som att jag ska spy hela tiden, och magen är svullen och gör ont. Men så kunde de ju vara, så ska se om de blir bättre idag, annars åker den ut fortare än kvickt. Kan man vara allergisk mot hormoner? Jag börjar fundera på de på allvar...

Jag funderar på julgran... Var ska ni hugga/köpa julgran i år? Jag har fått tips på fina kungsgranar för 200 kr i Maglasäte utanför Höör, eller så ska där vara fina hos Glasmästaren i Hörby i år, va säger ni?

Är liiiide stressad för julen. Är inte färdig med klapparna än!! : ( Hjälp! Men nästan överbokad salong, vilket är jätteroligt så vet jag inte hur jag ska hinna!

Puss

VA?!

Ärligt? Kan vi ens ha jordskalv i Sverige? De visste inte jag....

Min historia om idag är lagom löjlig... Men fan vad jag skrattat åt mig själv.. haha! Imorse vaknade jag några sekunder innan skalvet av mig själv... och för alla er som sett Polarexpressen, så förstår ni nog hur jag tänkte... När det började skaka så trodde jag att det var Polarexpressen som stannade utanför mig!
   För att dra filmens story snabbt så handlar de om en pojke som inte tror på tomten längre, så när han ska somna på julafton så kommer polarexpressen och stannar utanför hans fönster för att ta honom till tomten på Nordpolen!
   Haha, och det trodde jag! De va ju precis som i filmen,allting skakade ju! : ) Roligt men sant.

Idag har Stiffelistiffs bästa chompis varit på tv, och vi satt och kollade på henne! Du va jättefin Stella, där satt du med blå scarfs och såg någerlunda road ut., så där lagom sött nonchalant liksom. Live dessutom! De gjorde du bra ; )

Jag va hos min gynekolog imorse... Tål ju inte mina p-piller längre... Mår så fruktansvärt illa när jag äter dem, så måste hitta någon annan grej istället. För utan kan jag inte vara, då kommer jag dö av mina menssmärtor : ( Så jag fick välja mellan p-stav eller p-ring... P-ring blev mitt första val, så nu ska jag prova de... Är det någon som har en egen uppfattning av vad som är bäst så får ni gärna ge mig råd : ) För har testat typ 5 olika p-piller och inga funkar på smärtorna, förutom den jag hade nu sist, men den mår jag ju illa av att ta! P-spruta var uteslutet innan 30 sa min gynekolog, och P-plåster har jag testat och det var värdelöst.... Så nu får vi se. Dyrt var de iallafall!

So long cowboys! Förresten, visst blev sidan fin? Skinner är världens bästa!
Pusselipusspusspuss

Och det här...








det här är vi!!!
Världens match, för det här mina vänner, är maktub!
Det är ödet helt enkelt! :)

Skinner!

Jag älskar dej, tack för att min blogg kommer bli ännu vackrare inom kort. And it's all because of you!! : )


Och en bild till....

... Låt bilden tala för sig själv...



Det du och jag har tjejen... Det är en gudagåva! Temperament och skratt i ett!!!
Pusselipuss

Just de...

i lördags fick jag bilderna från Gunnar Berg! Bilderna som jag och Linda var och tog i början på november!
Så jag bjuder på några idag.... : )









Han är verkligen verkligen en duktig fotograf!!  www.svenskafotomodeller.se
Jag ser nästan riktigt snygg ut, eller hur? : )

Pusselipuss

En helg i Göteborg...

... helgen har varit fantastisk... Stefan är för jäkla fin : )

I fredags hade jag tomteverkstad den större delen av kvällen, med avbrott för att göra Stiffelistiff fin i håret. Känns bra när jag närmar mig slutet av projekt 1 tycker jag : )

I lördags skulle vi köra vid åtta sa vi... en när klockan var nio var vi inte färdiga... utan svängde ut ur hörby mer vid 9.10 på morgonen... Upp till Ullared!!! Där det inhandlades både det ena och det andra... Jag handlade bland annat ett par skor till nyår... Så nu Stella, nu har jag ett par svarta högklackade...! : ) Nöjda och glada styrde vi vidare mot Göteborg... In på hotellet och checkade in... och sen vidare till Markus, Jessica och Valter. Pizzaätning och kollade åter igen på Polarexpressen med en måttligt intresserad liten herre... Han busade istället som attan med faster Marie och Stefan... : ) Trötta och utslagna var vi allihop, så vid halv tio åkte vi till hotellet och somnade ganska omgående när vi väl lagt oss tillrätta i sängen!
   Sov som stockar båda två, och då vi dragit för gardinerna var rummet helmörkt... så jag vaknade i lite panik, 10.05 igår.... Hotellfrukosten serverades ju bara till 10.30! Upp och hoppa och ner till frukostbuffén.. Stackars Stefan hann knappt vakna.. så de va mest jag som åt! : ) Tillbaka till rummet och göra oss iordning... För att bli hämtade av Markus, Jessica och Valter... Kallt var det i Göteborg igår, så det första stoppet blev att handla vars en mössa : ) Och Stefan köpte skinnhandskar... : ) Fikadags!!! Jättegod laktosfri chokladmjölk med polkagriskaka... De andra åt bagel och lussebullar, och drack apelsinsaft, caffe latte, vanlig chokladmjölk och sprite! : ) Detaljerat : ) Nästa stopp! Liseberg!!!! Åååhh, så mysigt. Åkte farfarsbilarna och kaninlandet.. haha : ) Myspys med Valter! Sen åkte vi utkikstornet och gick i tomtelandet... och lallade runder... Med vrålande magar och frusna fötter lämnade vi Liseberg för att åka och hämta mat. Pasta i olika former... mumsfilibabba!!! En trött liten Valter somnade i bilen, och vid sjusnåret på kvällen började vi vår bilresa hem igen! Tack Markus, Jessica och Valter för denna dunderhärliga helgen!

Och Tack min älskade Stefan för att du gör allt perfekt. För att du helt enkelt bara är bäst! Jag älskar dig!

Pusselipuss

Tomteverkstadsdag...

... Idag fick jag återbud. så då tänkte jag, istället för att sitta av tiden då så åkte jag hem och hade tomteverkstad. Känns verkligen skitbra! Är inte ens halvvägs, men är iallafall en väldigt bra bit på vägen! : )

Imorgon blir det Ullared och Göteborg. Myspys. Hotellfrukost på söndag... och Liseberg. Och Universeum. Och Markus, Valter och Jessica! : ) Dessutom ska jag ha världens underbaraste Stefan vid min sida hela tiden... Ooooh, I Love it!

Nej, nu ska jag fortsätta, sen ska vi fixa Stiffes hår! : )

Pusslipuss

En vit lögn...

...de va en vit lögn Stella... Hahaha:) officiellt är det nej... och du vet den inofficiella sanningen.. haha:)
Och Du Stella, förlåt att jag stannade hemma, men fick världens humördipp och dessutom hade jag världens fetångest med att jag inte kommit igång med min tomteverkstad här hemma... Trots allt närmar de ju sig julafton med stormsteg och jag var långt ifrån färdig innan jag började idag : ) Nu har jag istället suttit och haft tomteverkstad hela kvällen som stefan varit iväg hos dig : ) Så nu mår jag mycket bättre.. hihi!

Och visst blir man glad när en vän ringer och anförtror sina kärleksbekymmer åt sig... Bara sådär apropå... Det är så underbart härligt... Hihi! Jag blir jätteglad, även om man inte bara behöver ringa mig om kärleksbekymmer.. Haha : ) Men Hörredu, Fjunis. Det där kommer ordna sig, det kommer många många fler tåg : )

Så godnatt och sovgott kära läsare : )

Pusselipuss

Jag gör som Anna : )

Jag lägger helt enkelt in en till lista, som jag snott från Anna... www.f860203.blogg.se



ÄRLIGHET;
Ditt äldsta hångel ?
Ojojoj... Han va nog inte så gammal... haha
Hur många har du varit riktigt kär i ? 3 st med Stiffelistiff, men aldrig som denna gången! : )
Vad tycker du om kärlek ? Fantastiskt, men skrämmande sårbart.
När kramade du någon sist och vem ? Min Honeyboney Stefan för ca 5 minuter sen : )
Saknar du någon speciell person ? Japp japp, listan är lång. Men framförallt Mormor, Siv och Robin.
Har du svårt för att bli kär ? Ja, men har lätt för att bli förälskad.
När kysste du någon sist ? Igårkväll?! Hmm..
Ångrar du det ? Absolut inte.
Är du singel ? Absolut inte, jag har min Stiffelistiff.
När fick du senast en komplimang ? Innan på salongen...
Har du hånglat med någon av samma kön ? Nej, faktiskt inte! Am I the only one?


HAR DU NÅGONSIN;
Varit medvetslös: Hmm.. nej!
Hånglat med nån riktigt ful: Jaaa... Italiano i bulgarien... Åhhh, shackey, hur kunde du tillåta de?
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll ? Mmmm.
Gjort något riktigt dumt ? Vem har inte gjort de?!
Gjort något du verkligen ångrar ? Haha... Ja, men hellre ångra ngt jag gjort än ångra ngt ogjort. : )
Varit nykter på nyårsafton ? Jaaa.. mina första 16 år.
Åkt ambulans ? Ja
Gjort nåt olagligt ? De berättar jag inte :P
Blivit polisanmäld ? Nope.
Fått din mamma att gråta ? Tyvärr någon gång förmodligen.
Slagit ner någon ? Haha, räknas myror och spindlar? De e de enda jag har kraft att slå ner.. haha
Skämts över dina föräldrar ? Säkert när jag va mindre, aldrig numer!
Skämts över dig själv ? Ja, alldeles säkert någon gång.
Sagt jag älskar dig och menat det ? Absolut.
Tagit droger ? Nej, nej, nej!

RANDOM;
Dricker du ? Ja, någon gång sådär då och då.
Vilka kläder sover du i ? Jadu...
Vad hatar du verkligen ? Hmm, spindlar, mygg, andra kryp, att vara pank, jobbiga människor med mera.
Är du ensam nu ? Nej, älsklingen är hemma.
Vill du gifta dig ? Ja, absolut! : )
Vill du ha barn ? Mmm, men vill lämna iväg dem när de är tonåringar.


SENASTE PERSONEN SOM;
Sov i din säng ?
Stiffelistiff... Men de e vår säng : )
Såg dig gråta ? Honeyboney.. eller mamma?!
Fick dig att gråta ? Jadu.. de vet jag inte riktigt.. Saknaden av mormor var det nog...
Du delade en cigg med ? Jag röker inte :P
Du gick på bio med ? Stiffelistiff, mamma och 8 juniorer.
Skällde på dig ? Oj, de vet jag inte.. de kommer jag inte ihåg. Stefan kanske? :P Fast han skäller aldrig. tihi


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU;
Gråtit ?
Nejnejnej.
Kramat någon ? Absolut!
Pussat någon ? Jajamen!
Köpt någonting ? Jappsido
Sjungit ? I bilen ja.. i all hemlighet!
Saknat någon ? Japp.


Vill ni också göra listan så uppskattar jag att få läsa vad andra skriver också! :)


Dagen idag... :)

... det är härligt att ursäkten emottogs av den inblandade, och det känns verkligen riktigt skönt. Jag är såååå lättad! :) Skönt att vår bråk är över. Eller hur? :)

Idag började jag jobba en timme tidigare än vad jag brukar, därav hamnade jag bakom en bil jag kände igen på väg till salongen... Nämen, är det inte Emma?! : ) Min älskade Emma! Jo, de e de! Haha. De va roligt! : ) Jag jobbade på, snackade med spaMalin efter jobb, och plöstligt fick jag en ansiktsbehandling : ) Härligt! Sen fick jag plocka upp Lanzaleveransen... Sååå, julens erbjudande:


 - Lanza Dramatic F/X Spray
Dramatic F/x spray 99 kr! (ord. pris 169 kr!)
Shop 'til you drop! : )

Ikväll  ska jag och Stiffelistiff till Stellelistella; ) Och innan dess ska vi äta ungsgratinerad falukorv och potatismos.. Mmm.. De va längesen jag åt det kan jag säga! : )

I förrgår blev jag färdig med Stiffelistiffs julklapp... Och de andra julklapparna är nästan färdiga också... Härligt! I love it! De enda jag har kvar är Emma, Jakob och Valter... Och Arvid! : ) När jag dessutom har hittat världens bästa julklapp till Stefan så känns det ännu bättre. Hihi.

Nej, nu ska jag kolla tv.. Härligt! : )

Pusslipuss

Till en speciell någon...

Detta inlägget publicerar jag med lite rädsla, men jag vet inte hur jag annars ska få sagt det jag vill säga. Publicering av namn tänker jag inte göra i detta inlägget, för de inblandade vet förmodligen vem dem är.

Jag är inte perfekt, långt ifrån. Det vet jag om, jag vet också om att mitt liv inte är perfekt. Hade jag varit perfekt hade jag t.ex. inte gått upp i vikt av att inte träna på en månad... Men det gör jag, tråkigt nog. Däremot så underlättar människorna i mitt liv för mig, till exempel får Stefan mig att glömma allt det jobbiga, min familj finns alltid där för mig, liksom mina vänner, när jag är ledsen eller deppig. När jag är oresonerlig och barnslig. Då får dem alla mitt liv att kännas fantastiskt underbart.

Jag tror på förändring, och jag hoppas på att jag kan förändras till det bättre. Jag tror att jag lär mig av allt som händer i mitt liv, på gott och ont. Och jag hoppas att jag är en bättre människa idag än vad jag var för 2 år sen när allt detta började.

Anledningen till att jag inte tar detta öga mot öga med dig är för att jag är rädd, jag är rädd för dig. Och jag erkänner det. Jag är inte bra på situationer när någon är arg på mig, för jag tar precis allt personligt. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte hur jag ska göra för att göra situationen bättre. För ingenting jag säger, kan göra det bättre när man är arg.

Jag kan bara förklara hur situationen har varit för mig. Och jag kan bara be om ursäkt för min egen del i detta bråket. Jag ber om ursäkt för allt som misstolkats mellan oss. För jag vet att du är en fantastisk mamma. Jag vet att dina barn inte är knarkarungar, för jag vet att du inte hade låtit dem bli det. Om jag ska vara ärlig så kan jag inte minnas att jag tagit dem orden i min mun, men på den tiden var jag både dummare och naivare, så har jag gjort det så ber jag tusen gånger om ursäkt för det. Jag kan verkligen inte förneka att jag sagt ngt dumt, men har jag sagt det så har de kommit i stundens hetta. Det är ingen ursäkt, men arg, sjutton år och tjej är likamed skitsnack. Så va det iallafall för mig.
   Jag passade din fantastiska äldsta dotter när hon var mindre, och jag tycker att hon är väldigt väldigt söt. Ditt andra barn har jag bara sett på bild, men jag tror mycket väl att hon är lika fantastisk! Om jag bråkar med dig, så bråkar jag med dig, inte med dina barn! Så jag ber om ursäkt, om en innerlig ursäkt, för att dem blivit indragna. Det har aldrig varit min mening.
   Du var min vän förr, jag tyckte jättemycket om dig! De måste du förstå. Jag förstår inte ens hur det vände, för samma dag som det vände, så hade jag fått klartecken från dig med att du var okej med situationen. Och jag hade aldrig för avsikt att gå in och ta din plats, att beröva dig DITT barn, aldrig skulle jag kunna göra det. För dina barn behöver dig, och du finns där. Alla som ser dig med dina barn vet att du är en bra mamma. Därav vet jag inte varför vi bråkar. Jag skriver inte bara detta för att det ska låta bra, eller för att jag ska verka perfekt, jag skriver detta för att jag verkligen menar det. För jag har handlat fel i vårt bråk, det har jag. Jag har behandlat både dig och min omgivning illa i samband med bråken. Bråk som jag hoppades/hoppas skulle ta slut.

  
 Så Förlåt, förlåt för allt bråkande genom åren. Jag hoppas att du godtar min ursäkt så att jag kan sluta vara rädd för dig om jag möter dig någonstans. Jag hoppas också att stridsyxan grävs ner, så att både du och jag kan sluta må dåligt över det här. Och förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt, för allt som hänt. Jag menar det verkligen! Och förlåt för att jag är så feg, att jag inte kan möta dig öga mot öga och säga det här, men jag är det. Jag har modet i de flesta situationerna, men inte i detta. Så förlåt mig.

(bild från google)

Julstämning


I år tycker jag att det varit lite svårare att hitta julstämning... Men ikväll kollade vi på Polarexpressen, och nu känns de som att julstämningen är här .Har du inte sett den innan, så se den! : ) Så ja, Emma, du hade rätt, den var fantastisk!


Sov gott och dröm sött!
Pusselipuss

När relationer får ett slut...

... usch vad ont det gör. Jag sitter med gråten i halsen efter vårt samtal idag Mattias. Jag blir så ledsen av att höra någon som jag älskar så mycket vara så ledsen. Det låter jättedumt, det vet jag. Och den relationen som vi har idag, är inte heller vad vår relation varit förr. Men jag har ett stort förtroende för att det kommer bli bättre, och jag tänker göra vad jag kan här nere ifrån för att få dig till att må bättre.

Men när en relation får ett slut, en relation som man har mått så fantastiskt underbart i, så står man där mållös. Vad fan hände? Det gäller att hitta styrkan att gå vidare, men samtidigt tillåta sig själv till att må kisskassapdåligt. Tillåta sig själv till att gråta så hela huvudet ser ut som ett russin. Att kunna tappa allt för en stund, men att sen kunna se till vad som är positivt i sitt liv. Att ha någon den ena dagen, men att inte ha den kvar nästa dag, behöver jag säga något mer? Alla som varit i situationen vet hur fruktansvärt ont det gör. Alla känner säkert hur klumpen i halsen kan komma förbi hastigt av ren sympati.
   Mattias, jag vet att du kommer klara det! Jag finns här närsomhelst, och det hoppas jag att du vet! Du vet inte hur tacksam jag är över att jag får ha dig i mitt liv. över vad du gjort för min skull. Och hade jag kunnat så hade jag bara bokat om allt i mitt liv och åkt upp till dig med en gång, men nu när det inte är möjligt så får jag finnas här på distans istället.

Och av någon lustig anledning, så får allt detta mig att tänka på mormor, min underbara mormor som blev sjuk över en sekund, en sekund som vi missade. Mina skuldkänslor över att vår relation innan hon blev sjuk var så dålig. Att vi ens kunde bråka över min dumma hårfärg. Hur jag kunde vara så barnslig och säga att jag var trött på henne, att jag inte stod ut med hennes envishet som var av ren och skär omtanke. Och hur jag i ren egosim kan vilja ha tillbaka henne över allt annat idag. Jag hade henne ena dagen, men inte nästa. Jag vet att vi inte avslutade vår relation dåligt, för jag bad om ursäkt, men jag hade kunnat göra vad som helst för att få göra om de sista halvåret som hon levde. Hon var den äldre versionen av mig, en kvinna som vi har att tacka för att de kvinnliga rättigheterna är så bra som de är idag. Hon talade i riksdagen, hon var den första kvinnan i handels styrelse. Hon var fantastisk. Min förebild. Jag älskar henne, och hon är fruktansvärt saknad.

Ha en fortsatt trevlig söndag.
Pusselipuss

Jag ska inte...

... sticka under stol med att jag blir påverkad av vad som skrivs om mig i min blogg, av att folk tycker illa om mig..för det blir jag! Vad jag hoppas och tror däremot är att jag är en bra människa, att jag är snäll mot min omgivning och att de som inte tycker om mig har missförstått mig eller bara inte lärt känna mig. För vad jag vet så är jag inte elak eller dum medvetet, och är jag det, så brukar jag be om ursäkt fortare än kvickt. Jag påverkas av bråk, även om det är gamla bråk så kommer jag ihåg dem. Jag klarar inte av att ha ovänner, och jag tycker inte om att folk tycker illa om mig.

Gårdagen var helt sjuk... Jag pendlade mellan lycka och deppighet hela dagen typ...Malmödag med juniorerna på mammas jobb, Aq-va-ql, bio och lite shopping. Roligt, men lite ansträngande.. haha! Va på kisskassapdåligt humör sen när jag kom hem, så la mig, jag orkade ingenting mer!!! Dock kom Stella och min Stiffelistiff hem och fick mej på bättre humör, så visst, jag blev taggad på att följa me till jägers... Och oj, vad mr alkohol slog på på lilla mej! haha! staackars er som umgicks med mej, för jag var nog lite pain in the ass. Kul hade jag däremot : ) De va därför jag försvann så snabbt på msn igår Jennie... Förlåt!

Idag har jag huvudvärk. Är trött som fan. Osocial. Funderar på hur jag kan överraska min fina stiffelistiff, för idag har vi varit tillsammans i 3 månader!!! Woooohoo!

Men Mattias Skoog, min älskade Mattias skoog, hur hände detta?! Jag är förstörd för din skull idag. I need an update! Ring mej!

Pusselipuss

Och dessutom...

... så tror jag mest att du är jävligt avundsjuk på mitt fantastiska liv : )

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!
pusselipuss

Fredagkväll, och hur mycket liv har du?

Jag skriver i min blogg för att jag behöver skriva av mig, för att mina vänner eller min familj som jag inte hinner snacka med alltid ska få en uppdatering om mig och vad som händer i mitt liv. Det är upp till var och en och läsa, och jag respekterar allas åsikter.

Jag vet att jag inte är världens vackraste människa, långt därifrån, och du får gärna tycka att jag är världens fulaste, men du får gärna träda fram och säga vem du är.

"Ja du vet om Blondie, Brownie and Redhead.:
Det kvittar om du så hade snaggat håret du ser ut som fan vilket som,vissa föds fula lär dig leva med det.

IP: 85.228.194.99"

För vad har du för liv om du sitter en fredagskväll och skriver fåniga kommentarer på någon annans blogg? Ärlighet varar längst, det är iallafall vad jag lärt mig... Så tack för din åsikt : )

Pusselipuss


Emma kommer på besök! : )

Ooooohh, jag längtar! : ) Om lite drygt en timme kommer hon... Tihi. De ska bli jättekul. Hihi! : )


 


och idag när jag kollade igenom datorn hittade jag dessa bilderna på damen...


Det översta är hemifrån mig på en rast i sexan... haha.. och de understa är från åttan, innan utsparken på jägers. Don't hate me darling. You're so sweet! : )

Jag stack en runda till citygross innan, mest för att handla capuccino till kunderna eftersom de va slut här, men hittade även Absolute Christmas, ett måste att ha på salongen nu till jul ju! : ) Dessutom hittade jag två julfilmer som jag absolut inte kunde motstå, Ett päron till farsa firar jul bland annat. Helt ärligt, mer jul kan de väl inte bli? : )

Igår efter jobb stack jag, Stefan och Martin iväg för att handla present till Mikael och Hanna som både fyller år denna veckan. Roligt värre när vi fick ha terapiarbete igårkväll.. Haha! Träffade Emma när vi va iväg också, Emma som gick frisör... Hon hade fått värsta drömjobbet, frisör på ett kryssningsfartyg i Karibien! Haaaalllå?! Jag vill också! : ) Haha. Hade jag inte haft Stiffelistiff och salongen hade jag ansökt på momangen... 9 månader i sträck är kanske i och för sig lite länge att vara borta : ( De hade nog inte jag klarat... Jag som är så mammig och pappig.. haha!

Nej, nu ska jag göra mej klar, har suttit med inpackning i håret nu en stund.. haha!
Pusselipuss

En av mina kära vänner...

... jag fick ett livstecken av honom idag... Det är en vän, som många kanske inte förstår varför jag känner så mycket för, eftersom vi faktiskt träffades på websidorna... Japp, det stämmer, han är min internetbuddy!

128. Från MattiasSkoog till dig  (2001-01-20 21:55:05)
tja!
ok vi kan va polare!
tja då!


Detta hittade jag på websidorna för ett tag sen... Det är så här vår vänskap började... så det är alltså nästan sju år sen! Haha.. Helt otroligt!! Det är så roligt att sitta och kolla igenom vår meddelandehistorik på websidorna... För något som började som vänskap, men som blev till en liten kort förälskelse när vi träffades... och som sen blev till en innerligt underbar vänskap... Det är fantastiskt!


Bilden är lånad från Mattias Facebook... Helt fantastiskt fin bild... : )

Mattias Skoog. Du är Guld värd! Utan dig hade jag inte klarat en hel del av det jag gått igenom de senaste åren... Du har lyssnat på mig när ingen annan lyssnat, ringt mig för att kolla så jag inte är ledsen vid uppbrott från månniskor. Du är en fantastisk vän. Det är bara så synd att vi har ett långt avstånd mellan varandra, och att vi båda två har så mycket att göra om dagarna så de inte blir så långa pratstunder.... Snart får väl en av oss ta oss i kragen och besöka den andra!

Nej, nu ska jag jobba vidare. Blev bara så glad av livstecknet! : )
Pusselipuss

Hjärtat...

Jag satt och kollade igenom datorn precis... och hittade en bild från hjärtat, tagen för ungefär ett år sen...

Hoppas ni inte blir sura tjejer för att jag la ut bilden... Men gud, jag saknar er!
You're so sweet!

Ikväll ska vi hem och äta tacos hos la familglia på krooksgatan.. Mys och mums! : )

Pusselipuss


Det där med vänner...

... ikväll när mamma och jag var ute och delade ut reklam i hörby, var och en på sitt håll förstås, så började jag fundera... Jag vet att bara för att man inte hörs av så är man inte ovänner. Jag vet att vissa för alltid kommer kännas närmare ens hjärta än andra någonsin kommer göra. Men jag tror inte att man kan kalla varandra bästa vänner när man aldrig hörs av. Jag tror att man kan kalla det passiva och aktiva vänner, och som med allt annat så går det i vågor. Nu är det väl en dipp för mina vänner, och ska jag vara ärlig så har inte jag heller så mycket tid längre. Men jag tycker att dem som är ens närmaste vänner ska man alltid vilja dela allt med, oavsett om man bara hinner skicka ett litet meddelande. En rad räcker.

För mig betyder mina vänner allt, de är gulda värda. Likaså min familj. Det ska vara villkorslös kärlek, även om jag ställer kravet att man ska höra av sig lika mycket. Men det är väl inte orimligt?
   Det är mina föräldrar och mina brödrar som har format mig som människa, och även vänner som kommit och gått under åren har skulpterat mig till den jag är. Mina föräldrar, och min familj för övrigt är dem som lär mig hur man ger kärlek. Min mamma och pappa finns alltid där, oavsett vad så hjälper de mig! Och det är inte många dagar som går utan att jag hör av dem... Vi kanske har ett annorlunda förhållande, men dock så underbart band mellan oss!

Stefan är min förebild över hur jag vill vara som människa, han visar mig hur jag vill bli bemött, och kompletterar mig på alla sätt. En människa som honom har jag aldrig i hela mitt liv mött innan. Han är helt enkelt fantastisk. Han får hela mig att bli varm bara genom ett leende. När han tittar på mig flyger fjärilarna runder i min mage, och ibland så blir jag rädd för att förlora något som känns som en dröm. En sådan dröm som man inte vill vakna ifrån. Att du är min är ofattbart, ofattbart men underbart. Tack för att du gör mig hel. För första gången i mitt liv känner jag mig hel. För första gången i mitt liv känner jag mig upp över mina öron förälskad. And it's all because of you! <3

Emma, du är min vägg. Du är en av mina absolut närmaste vänner. Du och jag är som en berg och dal bana, och nu är vi i en dal. En dal jag inte vill befinna mig i. Varje dag jag inte hör ifrån dig så tar jag på mig en skyddsmantel, en mantel som gör att jag tror att jag inte behöver dig lika mycket längre. Men det gör jag. Jag kommer alltid behöva dig, för det är med dig jag kan skratta bort en hel dag. Det är dej jag saknar att dra ner till malmö helt spontant med, det är inte kul att gå till mina grossister längre. För det är ingen som följer mej överallt och frågar vad är de, vad är de. Jag saknar dej som fan, och även om jag kan vara en sur bitch, så är det för att jag älskar dig. Det är ju med dig jag spenderade nästan all min vakna tid med februari-augusti i år, eller hur?! Jag känner mig utbytt, men vet att jag inte är det. För det du och jag har, det är något som ingen annan har. Vi har varandra.

Linda, min Shackey. Min kopia av mig själv. Tihi. Du och jag har ungefär samma värderingar, även om vi har olika åsikter, så kan vi alltid lyssna på varandra. Det är mycket med flytt nu, både för din del, och det har varit det för min och stefans del. Men snart, snart har vi tid till att plocka upp våra traditioner igen, förhoppningsvis! Du är en helt fantastisk människa. Som trots motgångar alltid står pall... Jag kan inte säga något annat än att jag beundrar dig som ens vill lära barn i den åldern något, för det tålamodet har inte jag,  men det är tur att världen har människor som du, för det är du som kommer vara läraren som alla minns när de blir vuxna. Tack för att jag får vara din vän... I will always be your piibi. Jag älskar dig.


Nog med  hyllningar idag, jag hoppas att ni förstår att ni betyder mycket för mig. oavsett om ni är nämnda idag eller inte. För det gör ni.

Sov gott och dröm sött.
Puss&Kram Marie

Bloggpausen... är den över?!

Japp... jag tror de... Den senaste veckan har all tid försvunnit från mig... Stiffelistiff har flyttat in, och hans lägenhet skulle tömmas och städas. Samtidigt var det julbord, jobba kvällar och julpynt som skulle fixas. Så någon bloggtid fanns inte... Dessutom så har jag inte så stor lust längre.. Varför?! Jag vet inte riktigt...

Helgen har varit helmys iallafall... I fredags var vi på julbord med Stefans familj i Åhus, jag slutade tidigare så jag hann hänga upp julgardiner och lite sånt annat pill.. Handlade julstjärnor med mamma enligt traditionen, myspys! : ) Jag älskar min familj.. Det tål att tjatas ut, men dem är fan världsbäst!!! Stress för att hinna iordning till julbordet iallafall, och sen var det mycket trevligt... Karl Martindahl stod för underhållningen, men det bästa med det var nog hans kavaj, som jag tycker att Stiffelistiff ska köpa. Jag va så fräck att jag frågade var han köpt den, för ja, den var så vacker! : ) Så nu vet vi var vi ska leta, eller hur Stiffelistiff?
Hemma sent var vi iallafall, och upp tidigt för att jobba, eller tidigt och tidigt... För tidigt iallafall... Hahaha. Va trött jag va! Roliga kunder va de, så de va lugnt! Hem, och jag somnade typ knallfall efter lite kinkigheter. Så när jag vaknade vid åtta av att pappa ringde så var det ju för sent för Huaröd som vi tänkt.. Myskväll blev det, och jag fick träffa Jennie en stund som gjorde Hörby glatt av att vara på möhippa i den stora staden! : ) Gud vad jag saknar dej tjejen!

Igår stod så Huaröd på schemat... vi åkte dit omgående typ när vi vaknat, mamma och pappa var också där. Så pillade Stefan med elementen, och mamma och jag åkte iväg till Ö Sönnarslöv och Tollarp för lite inhandling av diverse saker. Tillbaka till huaröd, och käka lunch á la pappi! : ) Hem, julskyltning, upp till mamma och pappa och fika... Hem, fixa med hemmet och slå in alla klappar till Stiffelistiffs fina julkalender! : )

Under helgen har jag tänkt mycket på vänner... En vän? Vad är det för något? Jag vet faktiskt inte riktigt. För visst, jag har några som ligger mig riktigt varmt om hjärtat... Jag har många nummer i min telefonbok på mobilen. Men telefonen är väldigt tyst numera... Min teori är att vännerna försvinner när man går in i ett förhållande? Kan detta stämma? Är det någon annan som märkt av samma sak? För visst, samma tid som man har när man är singel finns ju inte... Men jag har fortfarande tid med ett samtal i telefonen, en snabbfika här och där och om inte annat, så ett meddelande någon gång så där ibland. Jag är besviken, det ska jag inte sticka under stolen med. Jag är jävligt besviken. Jag vill stötta och finnas för mina vänner, men jag vill inte vara den enda som hör av mig. På något sätt blir jag lockad av att skita i de isåfall... Är det någon som förstår hur jag känner?! Det blir alltid klumpiga formuleringar när man ska förklara såna här känslor... Men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Däremot vill jag inte att folk ska tro att jag är Guds bästa barn, eller att folk tror att jag tror de. För jag vet att jag inte är det. Jag hinner inte alltid ringa upp samma dag om jag missat ett samtal, jag hinner heller inte alltid svara. Och jag kanske inte kan få in att träffa mina vänner samma vecka som vi hörs av. Men jag försöker, jag vill försöka!!!

Nu ska jag på massage. So long!
Pusselipuss


RSS 2.0