Loveseat

Förra söndagen hittade jag en Loveseat på blocket, vilket jag har varit på jakt efter ett bra tag nu för soffan har blivit för liten för våra rumpor och en söt hund som brer ut sig. En loveseat är en fåtölj som är bred nog att rymma två rumpor :)

Efter lite tjat och gnat fick jag Stefan att gå med på att åka ner och hämta den i Malmö.... Vi diskuterade att hyra släp och ta hem den med men snåla som vi kan vara ibland bestämde vi oss för att den nog gick in i bilen. Stiffe gick ut och mätte och sa att går den in är det på håret... och vi sa "i värsta fall får vi ta den på taket"

Väl i Malmö hämtade vi fåtöljen och när vi kom ut med den till bilen så förstod vi att vi inte fick in den i bagageluckan och insåg att vi fick lägga den på taket... "Nåväl, det är ju uppehåll så det är nog ingen fara!" Vi fäste fast ett täcke och sen begav vi oss hemåt igen... När vi kommer ut på motorvägen börjar täcket fladdra och jag får hoppa ur bilen och fånga det så det inte flyger mot någon annan bil. Jag sätter mig i bilen igen, och då, just då ser vi hur dropparna börjar trilla mot vindrutan.. SATAN, det börjar regna! Och det var bara att köra hemåt, genom ösregn hela vägen hem... Stiffe ringde ifatt en avfuktare som vi satte igång, och sen fick fåtöljen stå på tork i ett dygn... haha, vilket jäkla äventyr!! Men fåtöljen är sååå skön, och det var såå värt mödan! ;)

Summan av kardemumman, köp inte en loveseat utan att hyra ett släp att ta den i! ;)


Bra dag :)

Har haft bra dagar nu i några veckors tid, missförstå mig inte, för jag brukar inte ha dåliga dagar, men det känns bara som att allt klaffar och att allt går min väg, och så hoppas jag att det förblir.

Jag har bestämt mig för att göra mitt gesällprov eftersom jag alrig fått tummarna ur förut att göra det, och jag ska säga att jag ber till gud varje kväll att jag ska klara det.. Känner att jag borde klara det, men jag känner mig inte helt klar på det för vissa moment har jag ju inte gjort sen jag gick i skolan. Men med proffshjälp ska nock allt lösa sig för lilla mig! :)Imorgon är det min födelsedag. Det firas med tidig och rätt lång arbetsdag, 7.30-17.30, och sen ska vi på middag hemma hos Mia och Ulf. Eller ja, jag har fixat med middagen idag så vi tar den med oss dit. Perfekt lösning för att träffas trots att vi har hund som dem inte tål. Mysigt, like old times! :)

Senare i helgen är bara planen för mig att plugga och fixa lite företagsgrejs... Mysa kanske i vår nystädade lägenhet... :)

So long! :)
Pusspuss Majsan


Quick summery...

Hmm, var börjar jag... jag tror jag kör höjdpunkter månad för månad...

Mars 2011,
Jag drog iväg Stefan till Dublin på surprise till hans födelsedag. Så mysigt, och verkligen jättelyckat. Blev förälskade i staden.


April 2011,
Påsk och släktkalas för farfar som fyllde 80 år. Påskafton spenderades med fina kusiner på Wallmans salonger i Köpenhamn där fina Linnea jobbade. Fick även ett fint påskägg fyllt med nappar där det stod på en lapp att det skulle kunna behövas fler nappar i framtiden. Fina Hugo, kom till oss nu! :)


Maj 2011
Blodomloppet i Malmö, taggad som tusan var jag som tränat inför detta hela våren, dock hade jag missförstått det hela så jag fick gå promenad istället. Mersmak fick jag och bestämde mig för att intensifiera min träning så jag skulle kunna springa malmö halvmarathon i augusti.

Juni 2011
Jag och Stiffe tog en sista minuten till Kreta, såååå mysigt och välbehövt. Nästa överraskning för Stiffe blev en tur till Sthlm där jag också drog på mig lunginflammation.


Juli 2011
Nyheten att jag ska bli faster igen kom, yeeeyy! ;) Resterande månad spenderades mest i sjukdomens tecken då jag hade dubbelsidig lunginflammation, lungsäcksinflammation och lyckats hosta sönder min bröstkorg dessutom. Dessutom vankades det ju bröllop för bästa Fjunis och Louice, såå fint! :)


Augusti 2011
En månad full av förhoppningar. Konsert med Håkan och The Ark var höjdpunkten! Karin flyttade hit från USA, vilket är fantastiskt kul! :)

September 2011
Börjar med inspirationshelg i Sthlm som var fantastiskt rolig, drack drinkar hos fina Mattias på Nobis, lyssnade på föredrag av Tina Törner, Filip&fredrik och fantastiska Pär Johansson. Helgen rundades av med middag med Mattias, vilket var härligt att kunna ta igen lite förlorad tid. En av mina äldsta vänner, i 11 år har vi haft kontakt. Fantastiskt!! Resten av månaden hade sina ups and downs. Babyshower  för fina Emmaklämma som var hellyckad! Jättekul!

Det är nog det heeela :)
Kramkram


Long time, no see...

Hejhej,

Ca 8 månader sedan jag skrev något här nu, och ska försöka bättra mig... I swear! Tyvärr är det ren lathet i mitt ibland väldigt hektiska liv som gör att jag glömmer bort min lilla blogg...

Det har hänt såå mycket under dessa månaderna, så jag kommer sumera det lite snabbt i nästa inlägg tänkte jag... :)


Hejsvejs! :)


RSS 2.0