ikea ikea ikea:)

Hejhej!:)

sitter i bilen på väg ner till ikea... fy tuuuusan vad de regnar ute idag! Precis som att himlen öppnar sig och försöker bli ett vattenfall istället:) Som sagt, ikea blir de och de för andra gången på två dagar. Vi har ju lyckats sälja nästan alla möbler i vardagsrummet och köper nytt nu. Igår köpte vi tvbänk, hylla och skåp till hallen som jag skruvat ihop idag medan Stiffe varitt på vallåkra med martin och sandra:) haaaaandygirlie känner jag mig som:) Idag ska vi köpa skrivbord, gångjärn, lite förvaring till skrivbordet och eventuellt en till hylla... vi får se.. soffbord??? neeej.. den som lever får se helt enkelt:) fåtöljer är vi också på jakt efter:)

imorgon ska jag träffa jennie... ÅÅÅÅhhh vad jag längtar:) men du, jag kan ta paus i dieten för din skull;) på onsdag ska jag och sandra på yoga och sen ha vinkväll hemma eventuellt. Och på torsdag kommer bästaste Emma:) längtar:)

Nu är de bara 13 dagar kvar till vi lyfter mot turkiet... Yeeeey!:)

jag har avslutat ett kapitel i mitt liv denna veckan och det känns skönt, skönt att kunna gå vidare utan hard feelings:) Imorgon eller på tisdag ringer komvux, då får jag reda på om jag får läsa båda kurserna och om jag får de så måste jag beställa böckerna:)

ha de finfiiint:)

kraaaaaam majsan

imorgon..

då ska jag skriva in mig på någon kurs på komvux i hörby... De blir iallafall historia a på distans, får se om de har några fler platser lediga till andra kurser! :)

Var hos allergiläkaren igår, och det positiva är att jag bara är allergisk mot björk och andra lövträd! Alltså  inte gräs, hund eller kvalster som de trodde! skööönt! :) Dock är jag så allergisk att de rekommenderar hypersensibilitering redan i höst, om jag vill... och de e klart jag vill! Tänk om jag inte skulle ha så mycket besvär till våren, då hade jag levt i himmelriket! :)

Tack så jättemycket för kommentarerna jennie och elin, dem värmer! :)

I helgen ska vi till ikea, jag och stiffelistiff! Har ju fått sålt nästan alla möbler i storarummet nu så vi kan påbörja nästa projekt förhoppningsvis! :) Jiiiippi! Och dessutom ska jag och SandrischSaias bröllop, spännande! :)

På lördag är de bara 14 dagar kvar till avresa! Så nu går jag på min egenhändigt skapade diet, soppdieten! :) Hoppas den funkar lika bra denna gången som förra! :)

På måndag ska jag träffa Jeeeeennie! Gud vad jag längtar, de ska bli så kul att ses igen! :)

Ha de bra! Kramkram


begravningsentreprenör?

hahaha.... nej men ärligt så är de ju ett av mina drömyrken och efter att ha pratat med sandrisch om de idag så känns de självklart att jag ska bli de om några år:)

dessutom har jag också bestämt mig för att jag ska ringa komvux i hörby imorgon och fråga om de finns möjlighet att plugga hos  dem på distans i höst.. tänker mig företagsekonomi a och historia a för att sen läsa vidare med företagsekonomi b och bokföring nästa år. vad tror ni om de?

har pratat med min revisor idag, och det är en av anledningarna till att jag känner att jag vill börja plugga igen. sen om jag ska vara ärlig så saknar jag läxor och att lära mig något nytt:)

tankar snurrar runt i huvudet på mig, hur kan jag vara så utbytbar för någon som jag har tagit som min närmsta vän? hur kan de va att vi inte hörts på över tre månader? och även om man är två om en vänskap så har jag ju försått att jag inte är en så nära vän för henne. hur kan man sitta och säga till mig att man aldrig vill förlora mig som bästa vän för att sen helt ignorera mig och skita i mig? är du helt enkelt inte den människan jag trodde att du va? sen att man ens kan ha åsikter om min älskade sambo och tro att jag inte blir sårad av all bullshit, de fattar jag inte ens att den inte förstått! är det något jag lärt mig tyvärr är det att de inte finns många att lita på... och jag tackar er som finns för mig:)

nu ska jag kolla allsång på skansen med älskling och helt enkelt älska mitt liv:)

kramkram majsan

blocket, min bästa vän?:)

hahaha, nej. men la ut en del av våra möbler i söndags och redan har en hel del blivit sålda. :) Var precis en trevlig kvinna här och hämtade våra tio korgar från storarummet! :) Hon säljer även perfect home produkter, och undrade om jag var intresserad av ett homeparty från dem.. De hade jag faktiskt kunnat tänka mig. Är det någon mer som hade kunnat tänka sig att komma då?:)

Dem bytar våra fönster idag, roligt jobb en regnig dag som denna! :) hade egentligen tänkt att jag skulle ut och gå med sixten nu på förmiddagen, men de verkar som att jag får ta de ikväll istället! Min plutt! :)

Har bestämt oss för att sälja soffan också, någon som är intresserad av den? :) Den är brun och har divan på ena sidan och är lite svängt på andra sidan. Där är tre nackkuddar till! :)



Ha en bra dag! :)

Kram Majsan


är såååå himla glad!:)

Jaaaa, för det är jag! :) Jag är så glad och laddad för att gymmet ska byta ägare! Äntligen kommer de bli ordning och reda på bygget, och de nya ägarna verkar vara genomgooa. :) De ska börja med nya pass, som t.ex. cirkelträning, body attack och military boot camp! Guuud, vad jag är träningssugen, men de känns som att det är hårda pass! :) Det känns som att denna hösten kommer bli fantastisk! Längtar till den 1 september! :)


I helgen har vi haft överraskningsparty för brollan som fyller 30 år på fredag. Skitroligt, och riktigt kul att träffa släkten. Alla var på sina bästa humör och jag ville knappt gå hem därifrån! På kvällen i fredags var vi hos martin och grillade, och ordnade bonfire i hans grill när vi grillat färdigt! Toppenidé och riktigt mysigt! :) På kvällen i lördags så var vi också hos Martin och gluttade film, som var riktigt rolig :) Bra val stiffe! :)

Igår så spontanmålade vi vår fondvägg svart, skitsnyggt blev de! :) Och la ut våra möbler från storarummet på blocket! Och nästan alla är sålda, de e bara femfackshyllan och tv-bänken kvar, någon intressrad?:)

Åååhh, livet leker och jag älskar de. 2½ vecka till turkiet! :)

Wiiiiihooo:)

Puss Majsan


Tänk..

Jaaa, tänk att jag och Stiffe snart har varit tillsammans i två år, och faktiskt så har vi redan dejtat i två år. Idag när jag och Sixten var ute och gick morgonpromenaden så kändes de som a walk down memorylane! : ) Vi gick förbi lägenheten jag bodde i när jag träffade Stiffe, bänken vi satt på första gången vi hade deeptalk! Stiffes gamla fantastiska lägenhet där vi började träffas, där han bodde tills vi flyttade ihop. Vi gick en del av rundan första gången Stiffe mitt i natten ville visa upp mig för hela världen, så där gick vi hand i hand, en natt då ingen var ute. Vi gick förbi vår första och andra lägenhet som vi hade tillsammans. I lördags när vi var på bio gick vi förbi lokalen där jag köpte min alldeles första soffa som Stefan hjälpe mig att hämta i lund. Bara tanken på oss gör mig varm i hjärtat. Du är utan tvekan det bästa som har hänt mig! Tack för att du får mig att må som en prinsessa! : )

stefanos bukett





Älskade Figge, dig saknar vi så de gör ont i hjärtat! De va tack vare dig vi har Sixten idag! Tack!









Guuud vad jag älskar dig, Stefan Stengren! : )


Blandras mellan tax och shäfer?

Idag när jag och Sixten var ute och gick vår morgonpromenad såg vi en hund som såg ut som en shäfer i utseendet men hade korta ben som en tax, hur är det möjligt undrar jag?! Är det över huvudtaget möjligt? hahaha, roligt såg de ut iallafall!

På tal om Sixten, vi behöver nog köpa nytt foder eller helt enkelt öka dosen rejält för honom?! Han börjar bli mager nu helt plötsligt, och man kan känna ryggraden på stackaren, dock följer vi den rekommenderade dosen som de gav oss i djuraffären. Men får nog helt enkelt maxa dosen och se så han lägger på sig lite. Min lille skrutt!



jobb, jobb och åter jobb. Men jag älskar jobbet, så de e lungan! : ) Idag är de 24 dagar kvar tills planet lyfter till Turkiet, åhhh GUUUUD vad jag längtar! Tror att vi kommer ha the time of our lifes! : )

Sitter ibland och saknar en del från de förflutna, människor som har haft stooor betydelse för mig, men som inte finns riktigt för mig längre. Gamla bästa vänner, som man på något sätt bara tappat kontakten med. Som jag på något sätt valt att utesluta från mitt liv. Tråkigt men sant. Jag saknar er iallafall, de gör jag. Men någongång kanske de blir som förut.



Har problem att få över bilder till bloggen, men ska försöka snart! : )

Ha en bra dag! Kramkram



Fick in några bilder iallafall! : ) Alla från i sommar, konsert i helsingborg, picknick på stranden med bästa Emma och Henrik och en dag i stiffes(numera sålda) cabbe!

 

 


i väntan på ny kund...

väntar på nästa kund, som kommer om 20 minuter.... så då tänkte jag skriva en rad i bloggen! : )

I helgen, hmm.. vad har då hänt? I fredags var jag ledig, och var hemma hos Stiffes föräldrar och tvättade hela dagen, med undantag för ärende som gjordes. Vi har nämligen fortfarande inte fått tagen till de nya tvättsystemet där vi bor, så kan inte tvätta där längre...  I lördags jobbade jag hela dagen, och på kvällen var jag och Stiffe på bio och såg Karate Kid! : ) Den va skiiitbra, och lite komiskt var de när vi hamnade brevid Fiffi och Macke, världen är bra liten!

I söndags jobbade jag också, hade återigen en brud, men denna från Chicago! : ) De va verkligen skitkul! På kvällen skulle vi egentligen på utebio med Pastorn och Sandra, men de blev inte p.g.a. dåligt väder. Igår var jag ledig, då mös jag heeeeela dagen med Sixten och på kvällen gick vi 7km... Något vi gjorde om i morse! Har lovat Stiffe(och mest mig själv) att träna minst 5 gånger i veckan de närmaste 4 veckorna... Får se om jag lyckas hålla de löftet! : )

I veckan kommer min nya lur, ska ju från och med helgen börja använda privat/skyddat nummer när jag är ledig. Känns kluvet? Men de e mest för att jag inte kan koppla av när telefonen ringer och piper som fanken när jag är ledig. Därför kommer jag börja stänga mitt 0735-269772 när jag är ledig, och bara ha de igång när jag är på jobb...

Längtar efter den nya luren iallafall! : )

Den 4e september lyfter planet till Turkiet, ååååhh, vad jag längtar! En vecka där känns himmelsk!

De va lite lägesuppdatering iallafall!! : )

Kramkram


RSS 2.0