Denkan kom...

och snajsade till frillan idag...

and this is the transformation....

 
steg 1.. haha


Från sidan...


Och från andra sidan...

Nice va? : )

Lille Valter är sjuk, så de kommer inte imorgon : ( Va tråkigt.. Krya på dig Valtis.

Arbetsdagen är över nu.. så over and out.

Pusselipuss

Och sen bara måste jag...

... lägga in en bild på min nya mössa... haha.. I'm in love, men Stefan tycker att den är lite sisådär på... Haha



What do you think?


Och du Denkan, I miss you!


Pusselipuss

Blondie, Brownie and Redhead.

Såå... För att ha lite roligt nu, så tycker jag att ni ska få berätta vilket jag klär bäst i?
(Egobilder, jag vet, men va tusan ska jag göra? ; ) )


Blondie?


Brunette, eller brownie som jag säger;) ?


Eller redhead? som jag tänker lägga in två bilder på.. haha



Nå, vad säger ni?

Pusselipuss

Tiden bara flyger förbi....

Ja, jag har inte bloggat på sisådär 3 veckor nu... men känns ändå som igår.

Skinner, underbara Skinner, har fixat till min blogg, vilket jag verkligen älskar! Du är så grym kompis!!

Jag vet bara inte riktigt vad jag ska skriva... De senaste veckorna har innehållit:
 - Min 20-årsdag : ) Då min älskade Stefan väckte mej klockan sex med present för att sen gå ut i köket och baka Scones till mig och familjen så vi fick en underbar frukost, mys med linda på eftermiddagen och smörgåstårta med de närmsta på kvällen... Fast Emma, du saknades : (
- Mitt 20-årskalas... När en del av släkten blev sjuka, Emma saknades och en av mina käraste lös med sin utevaro för första gången på mitt kalas, min älskade älskade mormor. Som jag saknar dej. Dock fick jag sista rosen av din syster istället, så traditionen försvann inte helt. Markus, Jessica och Valter var inte heller på kalaset, men de kommer ju till denna helgen istället så det är lugnt för min del : ) För övrigt så fick jag min älskade soffa av släkt och familj, och en del andra små pinaler som var kanon! : )
- Revlonvisning... Höstens hårmode ska vara Geekchic och pufflugg á la 80-talet. Jaha?!
- Mitt hår blev kopparrött, and I love it! : )
- Carolines 20-årsfest, tråkigt att mina ögonstenar blev sjuka samma dag, men jag klarade mig ändå. Härlig tillställning : )
- Ryggskott och förkylning, ärligt talat, är det straffet för att jag för en gångs skull tyckte att det var kul att träna innan? Är det därför jag knappt kunnat träna på 3 veckor nu? Suck! Förkylning, ryggskott, förkylning... och nu när förkylningen börjar släppa, ja, då börjar ju min fantastiska rygg värka igen : (
- Silent Whispers spelning igår... En grymt stor eloge till Tom och Johan, som nya i bandet var skitgrymma. Jag gillar trummorna skarpt, och jag tror att detta blir ett bra steg i rätt riktning för Silent!

Jag stör mig något så fruktansvärt på att jag låter folk, som funnits i mitt liv, förstöra så mycket för mig... Att jag låter dem komma åt mig! What?! Jag förstår inte heller hur man kan få hjärnsläpp och behandla folk som stått en så nära, som ställt upp i vått och torrt, hur fan kan man behandla dem med så lite respekt? Det är en sak att man kanske hyser agg mot mig, vilket jag inte heller förstår varför. Men varför mot de andra?! De har ju inte gjort något. Så snälla, släpp det nu.

Och för någon vecka sen fick jag en kommentar, som jag inte kan annat än att skratta åt... Du får jättegärna ge dej till känna för vem du är. Ja, jag har fått mer höfter, och mer bröst, sen jag gick på högstadiet. Men, jag får fortfarande på mig kläder som jag köpte på den tiden, så så jäkla mycket tjockare kan jag inte ha blivit. Dock är det din åsikt, inte min, så jag låter dig ha den. Jag säger som jag alltid sagt: Hellre tjock och lycklig, än smal och olycklig.

Stefan, Du är helt enkelt för bra för att vara sann. Du är den finaste jag någonsin träffat. Med dig känns det så rätt. Med dig vill jag ha allt, nu! Men jag vet ju att tiden måste ha sin lilla gång, och jag får helt enkelt chilla... För va tusan, har jag allt nu, vad ska jag då se fram emot sen?! Jag har ju redan min fina lägenhet, min bil, mitt företag, min fina fina salong... och dej. Resten får vänta något år ; ) Men jag kan inte släppa, att allt känns så solklart med dig, att du finns vid min sida no mather what, och vi har inte ens varit tillsammans i två månader. Du är sååå jäkla fin. Tack för att du är du.

Emma... Du är så saknad här hemma. Jag saknar dej så förbenat skitmycket. Men snart, snart ska du va hemma ett bra tag, och då får vi umgås som förr igen förhoppningsvis. I need you. Men jag är så glad för din skull att du trivs uppe i Båstad. Att du tycker om din utbildning och att där finns folk uppe som tar hand om dig... Nu när jag inte kan göra de.. haha ; )

Linda... Jag är så glad, så glad att jag har dej. Du tar så bra hand om Stefan när jag yrar runder på släktkalas, du kommer och kan hänga en hel kväll, med lilla tråkiga jag. Kommer när jag är sjuk, och kollar på en kass film, som våra kära pojkar förmodligen är överglada att de slipper se, men du och jag, sitter och vågar inte titta.. Haha. De är skrattretande underbart! ; )

I know a secret that I can't tell, but I love it! : )

Ha de finemang!
Pusselipuss M

dessutom bjuder jag på en bild...


En bild från Pisa, mest tog vi den för att visa hur stora klockorna var, men Markus tycker att bilden visar min personlighet perfekt... haha! Tack storebror!

Ha en bra dag!
Pusselipuss

Och en månad med min fantastiska Stefan! <3

jappjapp... idag har vi varit tillsammans i EN hel månad. Härligt! Utan att överdriva så tror jag att detta har varit den bästa månaden i mitt liv, för jag har ALDRIG träffat någon som ger mig så mycket kärlek som han gör.. och som är så mån om mig som han är. I jämförelse med honom verkar jag vara en kall människa, vilket jag inte hoppas att jag är! ; )
   Detta ska firas med middag i någon av våra fina lägenheter, och sen med en massa mys framför tvn.. För ärligt talat, något mer än så orkar jag knappt mitt i veckorna!

Idag har bokningsvyn här på salongen gapat tomt, och jag har passat på att färga mitt hår, heeelt själv.. Skulle nästan behövt lite hjälp av min Emms, som jag håller på att lära upp till min hjälpreda. haha. Efter de passade jag på att skylta om lite snabbt, då jag imorse kom på att röda äpple och pumpor hade blivit kanon! Mamma, min underbara mamma, kom på att jag kunde kombinera det med murgröna, ljus, mossa och löv. Sagt och gjort, äpple, pumpor, ljus och murgröna inhandlades idag... Men dock får mossa och löv vänta lite, jag är osäker på om jag ens vill ha de just nu. Mossan kan jag nästan tänka mej att vänta med till julskyltningen! : )

Min fantastiska mamma kommer hem från Gotland idag, Jippi! : )

Usch, jag måste verkligen ta tag i mitt tränande igen, förra veckan var jag duktig och tränade 3 gånger, minst 1 timme och en kvart per gång. Men denna veckan har jag inte orkat. Kroppen känns inte riktigt som den ska, men de kommer väl!

Idag är det bara 14 dagar kvar tills jag fyller 20 år! Jiiiiippi! : )

Tre inlägg idag, är du nöjd stumpan?! ; )

Puss M

En måndag i Eslöv...

fast först började måndagen med att slänga kartonger som stått i min lägenhet sen jag flyttade in... Vidare till Malmö och frisörgross för att inhandla lite toning och annat välbehövligt. Och till slut begav jag mig till Eslöv för att möta upp Emma och Johanna...

De två jäntorna befann sig inne på Lindex, där jag fick rycka in och hjälpa Emma med att hitta rätt BH... Hon ville verkligen inte lyssna på mig gällande att hon skulle ha större storlek, då jag menade på att jag HAR MINDRE PATTAR, men större BH-storlek än vad hon hade... Men okej då, hon kunde väl tänka sig att prova större då.. Och tänka sig, jag hade rätt... haha! Så vackert det blev!
   Från Lindex begav vi oss ut för att leta efter något jag kunde skylta om salongen med, men mindre lycka blev de där... Dock hittade jag en riiiiktigt snygg outfit för lördagen, då Caroline ska fira sina 20 år! : ) Lite skitsnack på MAM (McDonalds på Valterspråket) och sen fick jag bege mej till höör för att klippa lite. När jag kom hem på kvällen stod min fantastiska Stefan vid spisen, i min lägenhet, och hade lagat mat till mig! Mmm, fantastiskt! : )

och så... vidare till inlägg nummer 3 för dagen... ; )

Pusselipuss

Enligt Emma....

så ska jag som bloggare, blogga minst 2 gånger i veckan... så i gengäld bloggar jag några gånger idag, så jag kommer ikapp... haha.

Så jag börjar i detta inlägget om förra veckan...

På tisdagen käkade jag, Stefan, mamma, pappa och Mattias middag i min lägenhet. Myspys! Stefan var duktig och gjorde äppelpaj, och jag lagade Chili con carne! Mums!

Onsdagen flöt på, jag jobbade sent... och inget nämnvärt hände sådär..  : )

I torsdags blev jag klar tidigt på salongen, åkte hem, värmde mat och käkade med Linda. Efterlängtad girlsnight, med en massa skitsnack och skratt så jag nästan hade träningsvärk i fredags när jag vaknade... Stefan kom lite senare, och han kunde lätt finna sig i vårt snack.. haha!

Fredagen kom... jag jobbade, och effektiv som jag är blev jag klar en stund innan jag beräknat. Kvällen skulle spenderas med Stefans storebror, som jag aldrig träffat förr. Lagom nervös kan jag säga att jag var! Trevlig som attan var storebror, och hans lilla flicka var sååå sockersöt. Hon och Valter brevid varandra hade varit en fantastisk bild! : )
   När jag och Stefan kom hem, så blev det en del prat och mys... och jag förstår verkligen hur lyckligt lottad jag är som har fått honom. En så fin människa trodde jag inte att det fanns, en som är så innerligt vacker och omtänksam.. Det är heeeelt fantastiskt!

Upp och hoppa på lördagen... Dagen bjöd på jobb, jobb och åter jobb.... Och efter jobb, kom Stefan hit och följde med mej på Nova. Dock var kanske inte mitt humör det bästa... men det ordnade upp sig lite senare! : )

På kvällen väntades de jägers... Jag, Stefan och Jakob slöt upp vid nio, och begav oss till Mikael och Hanna, där även Martin och en annan var. Två flaskor champagne senare var jag en väääldigt glad och förvirrad jänta, men Stefan tog väldigt bra hand om mej. Min idol för kvällen var Linda, och när hon kom lös hela min kväll upp! Taxiresa till jägers, och mycket dans där. Träffade en del härliga själar... Men mest shejkade jag och Lindis ass. Taxiresan hem kände jag mej en aning förvirrad, men ändå glad... Var kvällen verkligen redan över?! Jaaao.. Men den roligaste kvällen på aplänge.

Att vakna en söndagsmorgon, precis när jag själv ville vakna... med en Stefan brevid mig! Finns det något bättre? Dessutom när Stefan köpte en apstor tv i helgen till sovrummet, som är typ lika bred som hans säng. Haha. bättre kunde de inte bli! En hel dag med bara lugn och mys.. I love it! på kvällen kollade jag och linda Gossip girl, i min fina lägenhet, och snackade återigen en massa tjejsnack. till sist begav jag mig till stefan, där jag med hur mycket huvudvärk som helst, somnade sött och vaknade pigg som en lärka igårmorse.

Nästa inlägg.... hihi. orkade ni ens läsa hälften av detta?! ; )

Pusselipuss

RSS 2.0