Vilken helg... ... ...

Helgen började väl egentligen redan i torsdags kväll för mig, med magont i över en vecka bestämde jag mig för att försöka få tag i magmedicin... Som vanligt kunde inte vårdcentralen i Hörby ta emot, så Stiffe ringde och bokade tid hos Jourläkaren på kvällen till mig... Jag som tänkt mig att de bara skulle ta en kvart sen va jag ute misstog mig rejält när läkaren inte trodde på magkatarr... UTAN blindtarmen va där nog fel på... Så jag blev skickad till kirurgen på akuten, som tittade på mig och konstaterade att något fel va där...
   Efter några timmar där, med en väldigt trevlig doktor och en finfin Stiffe vid min sida, fick jag bege mig hemåt efter en remiss till KK dagen efter. Så KK i fredagsmorse och gynundersökning, som inte va något... Så då blev jag tillbakaskickad med remiss till kirurgakuten igen, och de satte dropp och bestämde mig för att göra CT-röntgen på min mage. Dags att dricka en liter kontrast... Och få jod i armen... Och röntgen. Härligt, eller inte. HATAR jod, för de e så obehagligt. Vid 19 på kvällen var min läkare från kvällen innan tillbaka på sitt skift, så han konstaterad då att jag inte hade något gynekologiskt fel, inte heller blindtarmen var där fel på. Gaser ställde inte heller till de... Så vad var de? JOOO, en FICKA på tarmen... Så allt fixar sig á naturaal... Jag skulle bara vila när de gjorde ont, och ta de lugnt, så fixade allt sig. Så med en helgs vilan åkte jag och mamma hem, efter en hel dag på akuten...

... Tanken på fredagen var egentligen att åka direkt till Huaröd efter jobb och börja göra i ordning köket, men eftersom vi var hemma så sent så väntade vi till lördagen...
    På lördagen slipade vi skåp, och spacklade, flyttade på grejer och hade oss... Vi va riktigt händiga. Vid halv fyra begav jag och Stefan oss hemåt... FÖR LINDIS fyllde ju år : ) Släktkalas på kvällen som var riktigt trevligt, och vi begav oss till huaröd igen vid elva på kvällen. Väl där somnade vi fort....

Så blev det söndag, och kakling och målning stod på schemat. Med en paus för att köpa spisfläkt. Och där blev så fint. Det är inte färdigt, men så gott som. : )
   Dags att fara hem, och då blev det till att packa ner köket med Elna, för vi flyttar ju imorgon! Myskväll på slutet med Stiffe iallafall... Härligt.

Idag har jag haft såna härliga kunder, såna som gör ens dag liksom! Bl.a. stamkund, en annan som blev skitfin i håret. Manilla, kära Manilla, som också blev skitfin i håret : ) Och sist, men absolut inte minst, Jukka och min älskade bror Mattias...

Men nu ska jag bege mig hem till min finfina Stiffelistiff, som för övrigt är bäst i världen, om jag glömt poängtera de innan ; ) Och sist men inte minst, vårt härliga flyttkaos längtar jag framförallt hem till.. hihi.

Ha en härlig kväll.
Puss Marie

En vårig onsdag, and I love it! : )

Idag fyller min mams 51 år : ) Grattis grattis min älskade mamma. Detta ska firas ikväll, men med vad kan jag inte säga om i fall att hon läser min blogg idag... Vilket jag finner högst osannolikt, men de hade ju varit oturligt  : )

Ååååhh, vad stressigt det är nu inför flytten, samtidigt känner nog både jag och Stefan oss förvirrade, för de känns ju inte lönt att packa ner allt i kartonger, då de bara ska flyttas en dörr bort. Och dessutom ska lägenheten besiktigas på måndag, dagen INNAN vi flyttar, sjukt sjukt sjukt. De kommer ju va flyttrörigt där. Så jag förstår inte vitsen med besiktningen....Men men, de e väl mest för att se att vi inte förstört väggar, golv och annat kan jag tänka mej... : )

I helgen ska vi renovera köket i Huaröd. Dessutom ska vi iväg till Linda på lördagkväll då hon fyller år : ) Ska bli kul! : )

Pusselipuss

Måndag, måndag, måndag...

Idag tar jag det chill... inte kunder förrän ikväll och min mage värker som bara den... Helt sjukt, kan det vara min magkatarr som är tillbaka? Suck och åter suck. Har haft skitont i magen sen i lördags morse... Men de går över tills jag gifter mej : )

Sååå, vad har jag gjort i helgen då?
I fredags åt jag, Matte och Stiffelistiff taco och kollade film.. Myspys. I lördags jobbade jag i kyrkan halva dagen... Åt middag med mamma,pappa,Christle,Tommy, farmor och min fina Stiffelistiff. Efter de hade jag så jäkla ont i magen så jag tog det bara lugnare än lugnast. Problemet var att de gjorde mer ont att ligga ner, så jag satt och gjorde mina fina kort istället, medan Stefan var ute med sina vänner : ) Så var det söndag... Och det bar av upp till Blekinge för att hälsa på Evy som lades in på sjukhus i fredags. Åt först middag med farfar, han är så härlig! : ) Sen efter vi hälsat på Evy och lämnat farfar åkte vi till Huaröd och kollade på lite grejer inför nästa helg då vi ska göra iordning köket där. På kvällen spelades de Bingolotto med Stefan och Mattias. Ingen vann något denna gången, så de va lite tråkigt : )

För varje dag som går så blir jag mer och mer förvånad över att jag får vara del av Stiffelistiffs liv, för han är så fantastisk. Det är inte meningen att jag ska göra alla avundsjuka, men han är faktiskt så fantastisk som jag säger att han är. Det finns ingen bättre. Trots att vi bråkar lite, så slutar det alltid i skratt... Vilket är himla skönt.
   - Du är så fin Stiffe! Tack för att du är min. Jag älskar dig!

Jag saknar vännerna och förra sommaren... Jag saknar framförallt dig Emma.

Pusselipuss

SANDRA! : )

Jag blir lika glad varje gång jag läser en kommentar från dej i bloggen, ska bli skitkul att du snart är hemma och att vi snart är kollegor! : )
    Fast igår blev jag orolig, för jag hade en kund som snackade om allt mellan himmel och jord, och kunden snackade bland annat om att man aldrig skulle jobba med en kompis, för då är man inte kompisar längre, utan endast arbetskollegor... Men så är det väl inte?! För jag blev skiträdd när jag hörde de... För du är ju min Sandra solstråle : )

Igår va jag på scrapbooking-kurs... SKITKUL! Min lärare, Christine är jätteduktig, ni kan kolla på www.christineslekstuga.blogspot.com , om ni vill se hur duktig hon är förstås! Så idag har jag varit på Pema och köpt en massa scrapbooking grejer så jag kunde göra presentkort på salongen... : ) Blev skitnöjd...

Kommer bilder på mina alster inom snarast.. : )

Pusselipuss


Uppdatering på begäran... haha

... ja, något ditåt är det.. Nej men skämt o sido, det var väl dags? Hihi.

Idag är jag hemma på förmiddagen, måste nämligen städa lite i vår fina fina lägenhet : ) Som vi faktiskt ska flytta ifrån om 2 veckor ungefär... Eller ja, förmodligen blir det redan då fick vi reda på igår. En flytt på en tisdag, jippi! : ) Och vår nuvarande lägenhet ska besiktigas på onsdagen, så en flytt på två dagar, inklusive flyttstädning... Shiiit, vi kommer behöva hjälp... Vill någon hjälpa till? : )

Jag är i en livskris redan.. kan man vara de när man är 20?! Känner mej asdum, men that's fact. Och jag har Stefan att tacka så himla mycket för allt, för min Stefan är fantastisk. Han står u t med mitt gnäll, eller mina humörsvängningar som heter duga... Att jag skrattar så jag börjar gråta, för de händer och det är sjukt jag vet... : ) Men jag har mycket känslor inom mig, och många funderingar. Sen i januari har jag varit pressad... Och när denna månaden är slut så släpper pressen en del från ekonomin...
   Vad skulle jag gjort utan Stefan? Åååh, älskling. Tack för att du finns. You rock my world!

Igår skyltade jag om på salongen, lite vårkänsla får komma nu tycker jag!: )

Och igår... satte jag upp små delmål för mig själv under våren... privata sådana....

Till exempel ska jag kunna köpa väskan jag vill ha....

Koon Big Bag

Fairytale Big Bag

Hippie Big Bag

Hippie Small Bag
Jag kan inte riktigt bestämma mej, så de e tur att jag har någon vecka till på mej ; )

Nästa mål är att kunna köpa vårskorna som blir vårens plagg...
Nelly  Shoes - Tora Ballerina
Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
Även när det gäller skorna finns en liten beslutsångest, men den löser sig : )

Och sist men inte minst så har jag ett löjligt mål till, vilket är att klippa mig hos Bobby i Sthlm, hade mest varit en rolig grej, och kanske kan de tajmas in när jag ändå ska till Sthlm på kurs : )

Over and out : )
Puss

Ibland...

... ja, ibland förvånar människosläktet mig på ett så förunderligt härligt sätt... Två gånger denna veckan... Det är härligt!

Den första gången var i tisdags när vår släkting från USA kom på besök, hon pluggar nämligen i Frankrike nu och turade lite i Europa när hon hade lov... : ) Sist jag träffade henne var jag fem och ett halvt, och jag fick inte leka med hennes leksaker... Så när jag nu stod här 15 år senare så tyckte jag inte alls att det skulle bli roligt att träffa min jämngamla "third cousin"... Men ack så jäkla fel jag hade! Hon är fantastisk, precis som jag ; ) Båda två älskar serier och godis... Hon är rolig, väääldigt social och helt enkelt en sån som man bara tänker WOW om! Tråkigt att hon sitter på planet tillbaka nu dock, jag hade gärna träffat henne mer. Så jag kommer åka till henne... Vi ska på Disneyland och ligga i hennes rum en hel vecka och kolla serier...  : ) Sounds great! : )

Andra gången var idag... Jag skulle ha en kund som jag inte trodde skulle dyka upp, för ibland dömmer jag, vilket jag skäms för, men jag gör det.... Men han kom, och den samtalsstunden jag hade med honom var kanon. Sånt intryck han gjorde på mig... Och han gav mig ännu mer skinn på näsan angående min tanke om att människor som har ett missbruk ofta i grund och botten är för snälla människor. Människor som tänker mycket om mänskligheten, och det andliga... Människor som inte kan säga nej, och människor som lätt får dåligt samvete. Som senare får sargade själar på grund av att de blir utnyttjade... Han var verkligen fantastisk, vilka funderingar och tankar han hade... Jag ska hålla tummarna för honom.

Jag saknar hockeyn... : ( Can't wait for the next season : )

Ååååhh, Älskpälsk! Idag ska vi handla handla handla, städa städa städa... och imorgon ska vi fira dej och du ska få öppna ditt paket : ) Tror det blir bra, lite bra på morgonen, jobbigt på eftermiddagen och en kväll i gott sällskap med god mat. De låter toppen! : ) Tycker du inte de? : )
   Där är också en sån grej... Jag och Karin(från USA) pratade om uttryck idag, och hon undrade om uttrycket "feels like butterflies in the stomach" används i sverige med... SJÄLVKLART! : ) Och i precis den stunden satt jag och funderade över hur underbart det är att jag fortfarande har stora och små fjärilar i min mage när jag ser, tänker eller hör Stefan... Jag har också små puppor i magen som väntar på att kläckas till fler fjärilar... Så jag tror att jag kommer ha fjärilar i magen i många år till.. Tihi.

Grattis Jukka på födelsedagen!

Nu ska jag jobba en stund till. Puss

Uppdatering... VA?! Redan?!

haha.... ja, de kanske är dags... Fan vad jag har blivit kass på att blogga....

men.. jag börjar med en bild på Stefans paket... som han ska få öppna på söndag, eller kanske redan på fredag... vi får se! Vad tror ni att det innehåller? : )


I helgen passade vi Figge... jag vill ha en vovsing som han! Världens gulligaste vovve... Martin va och kollade film på lördagskvällen, och i söndags tog vi det mest hellugnt... SKÖNT!: )

I måndags vaknade jag med feber och svullen hals... SUCK! De va bara att bli hemma, hela kroppen strejkade... Stackars älskpälsk jobbar som bara den... Och igår, åt vi middag med familjen... Och Karin från USA! : ) De va skitroligt, har inte träffat henne på 16 år, och då var vi ovänner för jag fick inte leka med hennes leksaker. haha. Men så var de inte nu, nu har jag hittat en till som är lika mycket Serienörd som mej! : ) Så jag ska åka till USA och kolla serier med henne någon gång. haha.

På fredag kommer det många på middag, Stiffe fyller år! : ) De ska bli kul! Och på lördag har jag och Stiffe varit tillsammans i ett halvår.. Tiden går så jäkla fort!: )

Mina tankar är hos en vän idag, en vän som inte mår bra. Jag finns här. Livet är så orättvist.

Och som avslutning bjuder jag på en bild på mina favvisar:


Pusselipuss

RSS 2.0