Jag har en ny idé...

som jag snott av en annan tjej vars blogg jag läser då och då :)

Här kommer idén iallafall, jag tänkte följa en lista med idéer att skriva om, både för att ni ska lära känna mig bättre och för att jag ska ha något mer att göra ;)

1 – Presentera mig själv. 
2 – Min första kärlek.
3 – Mina föräldrar.
4 – Det här åt jag idag.
5 – Vad är kärlek.
6 – Min dag.
7 – Min bästa vän.
8 – Ett ögonblick.
9 – Min tro.
10 – Det här hade jag på mig idag.
11 – Mina syskon.
12 – I min handväska.
13 – Den här veckan.
14 – Vad hade jag på mig idag.
15 – Mina drömmar.
16 – Min första kyss.
17 – Mitt favoritminne.
18 – Min favoritfödelsedag.
19 – Detta ångrar jag.
20 – Den här månaden.
21 – Ett annat ögonblick.
22 – Det här upprör mig.
23 – Det här får mig att må bättre.
24 – Det här får mig att gråta.
25 – En första. 
26 – Mina rädslor.
27 – Min favoritplats. 
28 – Det här saknar jag.
29 – Mina ambitioner.
30 – Ett sista ögonblick.

Vad tror ni om detta mina vänner?

Och så har två veckor gått...

tiden bara springer iväg.

Förra helgen var ju som sagt fullsmockad!! Började med Robins på torsdagen, som var roligt... Men de va ju rätt mycket anpassat för tv-publiken. Vi började iallafall med att åka in om Nova och köpa vars en jacka nu när de börjar bli kallt. Vidare till malmö och väl på slagthuset så var där en uppvärmare som var riktigt rolig :) Dock kände jag mig tvungen redan på torsdagen att lyfta på hatten för Håkan Hellström, han är ju grym! :) Hans åsikt om barnuppfostran kan jag fnittra till varje gång jag tänker på de, så jäkla klockrent! :)

På fredagen var det jobb på förmiddagen och sen raka vägen till malmö arena för att möta upp Fjunis och agera säkerhetsvakt på Lady Gaga! Sjuuuukt grymt! Så maffigt att så många kommer för att kolla på en person, att så många jobbar för att få hennes konsert att fungera och vilken SHOW! Jag som inte brukar bry mig speciellt om henne tyckte att hon var riktigt grym och nu när jag hör låtarna på radion så får jag allt lite gåshud! :)

På lördagen var det återigen jobb på förmiddagen och sen bar de iväg till lund för håkan hellströms fantastiska konsert! Helt sjukt vad bra han är! Hatten av! Jag får helt enkelt erkänna att jag blivit såld på Håkan, magisk känsla i arenan! Vidare till Fjunis och hans flickvän som hade 90-talsfest med fritidsgårdstema. Såå kul, härligt gäng! :) Grym helg!

Veckan löpte sen på, och i torsdags kastrerade vi lilla sixten! Något jag aldrig kommer utsätta min hund för fler gånger, men de behövs ju inte heller! :) I fredags var jag och mamma iväg på mamma-dotterdag. Myyyspyys. Frukost, IKEA, Vellingeblomman och Burlöv center.

Helgen har knallat på, och de har ju varit första advent och dop för fina Melker! :)

Långt inlägg, men i nästa kommer jag med en idé.

Kraaam Majsan


Godnatt...

Godnatt mina söta vänner...

Ska kolla klart CSI, och efter de hoppas jag att John Blund har mig på tur så jag somnar snabbt idag;)


Mitt underbara serieliv..

... jag ska bli duktig på att hålla mina måndagar ledigt i fortsättningen för dagarna är verkligen guld nu när jag tar mina sprutar...

Idag har jag gjort prov, som jag fick 93% rätt på, varit ute med SixtenBlixten, fixat ärende, varit i Lund, handlat med mamsen, pluggat och kollat mina älskade avsnitt av Greys Anatomy och Brothers&Sisters.. Bättre dramaserier får man ta mig fanken leta efter;)



Eller vad tycker ni?


Gjort något jag aldrig trodde...

...att jag skulle göra...

Jag har beställt hem två träningsdvder, mest för att jag aldrig känner ro i kroppen att stanna kvar på gymmet när jag slutat jobba.. Så tänkte att detta kan jag ju ge en chans på morgnarna när jag är hemma, så är inte Sixten själv heller om dagarna... Har någon testat dessa?

Fitness - Bootcamp Maximum Calorie Burn - DVD - FilmFitness - Cardio Dance Express - DVD - Film






Sen fick The big bang theory season 1-3 också slinka med i beställningen...
Big bang theory: Season 1-3 (3 disc)(Import Sv text) - DVD - Film

Fraktfritt, och betalas i februari..
Dagens nummer två som jag aldrig trodde att jag skulle göra, men är de räntefritt så kan man ju göra så en gång! :)


Med lite flyt...

... så blev denna veckan jäkligt händelserik! :)


På torsdag ska vi se Robins i Malmö där Håkan Hellström medverkar:)



Lady Gaga på fredag blev det till slut med lite tur och en goood kontakt:)



Och på lördag ska vi se Håkan Hellström i Lund, något min älskade Stiffe längtat sååå länge efter! :)



Vadå busybusy-week?;)


Dagens prov...

... var på revolutionernas tid! Hade verkligen pluggat på ordentligt, men kändes inte som att jag klarade provet alls... Får sätta min tro på hoppet.. Det mesta handlade om franska revolutionen, och jag hade lagt mest krut på den amerikanska! Suck...



Men men, bättre lycka nästa gång! :) Då är det första världskriget som gäller, och det är redan på torsdag... Så där vet ni min sysselsättning för resten av dagen! ;)


Dags igen...

Jappjapp, nu ska jag sätta mig på bussen in till lund för att ta min spruta för nionde gången, bara hälften kvar nu en gång i veckan! :) sen blir de varannan och till sist var sjätte vecka i något år! :)


Tänk om jag till våren kan vara mycket bättre?! I wiiish! :)


Hundägare...

Alltså hundägarna i Hörby som inte plockar upp skiten efter er, ni borde fan skämmas! De finns ju till och med GRATIS bajspåsar lite överallt i hörby... Så har ni inte råd med påsar själv ta för er där... De ser ju verkligen förjävligt ut när de ligger överallt på gräsmattorna och på trottoarerna!!


Burger king...

Är det någon mer än jag som sammankopplar Burger King i Malmö på Gustav adolf torg och New York med denna bilden?;)


Jag kommer ihåg att varje gång jag såg denna bilden så undrade jag om dem inte hade höjdskräck som satt där och lunchade, samtidigt så måste de ju varit fantastiskt?! Vilken utsikt?!;) Finns bilden kvar på BK idag?


Marie vs Carola

Idag sa min daddis att jag såg ut som Carola i håret, min slutsats är att de e tur att han inte är frisör.. Vad tycker ni?;)


En något sliten majsan...


VS


En mindre sliten Carola...


Boston...

Jaaa, något jag har bestämt mig för att göra är att försöka spara ihop pengar till att åka till Boston/Washington DC/New York senast november 2012... Tror ni jag klarar min plan? Hade gärna åkt typ i November, så man kan shoppa julklappar och se deras julskyltning... En självklarhet för mig är att vilja se alla tre städer... Jag har ju släkt i Boston och vill gärna dit och hälsa på dem. Går lååång tid mellan gångerna och jag tycker att de e skittråkigt.


Visst ser de fantastiskt ut?

Så om man ska hinna alla fyra städerna får man ju minst vara där i 2 veckor... Washington och Vita huset vill jag se igen... Kommer bara ihåg lite sen sist... Merän att jag tappade en tand på tågstationen.. hahaha;)


Neeeeew Yooork!

När jag så kommer till New York, måste jag förklara varför jag drömmer om att komma dit? Staden där allt händer. SATC, Oscar Bond och Gossip Girl... Shopping, statsliv, Central Park!

Hmmm, det enda jag har kvar är Seattle, men de får jag väl ta nästa gång;)

Någon som vill följa med på min lilla tur?;)


Tradera...

Väl hemma från kalaset idag bestämde jag och Stiffe oss för att lägga ut lite grejer som aldrig används på Tradera. Hoppas att de e någon som vill köpa. Jag har lagt ut några par snygga skor som jag typ aldrig använt, och två klänningar.....
...... och en plattång som är heeelt ny! ;)

Stiffe har lagt ut en massa jeans... Någon intresserad?;)


The Big bang theory..

är något vi kommer klicka hem från www.cdon.se inom den snaraste tiden... Ser fram emot ett serie-maraton en ledig dag hemma i sängen kollandes på The Big bang theory... Lär få öva skrattmusklerna grymt mycket!;) I Just loooove them!



Är de fler av er som läser här som gillar dem?




Funderar också på att be min "third cousin" i USA att köpa fler boxar till mig där nu när dollarn är så billig... Hmm, ska jag eller ska jag inte?


Happy saturday!

Dagen började lungt med en uppfriskande dusch och lite fix. Stylade håret på salongen med Sexyhairconceptet och de e sjuuukt vilken volym jag får på mitt hår med deras grejer! Såå jäkla grymt!:)

Scappade lite till Mattias och Cecilia, jobbade och begav mig hemåt. Kalas för Cecilia stod på dagsschemat, där de bjöd på god tacos och fruktsallad till efterrätt.

Inatt tvättade jag, lite olovligt i vår tvättstuga.... Hinner aldrig med de i veckorna längre! Nu var de tre veckor sen sist(!!!!), känner någon igen sig?


Ett år sen lille Sixten joinade familjen

Jeppjepp, idag är det ett år sen vi hämtade hem underbara sixten!

















Kan inte tänka mig ett liv utan honom, världens bästa Sirreboy!:)


Tisdag and I'm sick...

Haaalloj!!

Vaknade imorse med feber och mådde verkligen jäkligt kasst. Tror det beror på sprutan, för denna gången fick jag en knuta på armen så det är väl inte heelt omöjligt?

Igår bakade jag en skiitgod tårta, jag är så duktig;) Gjorde marängtårta med apelsinkräm i mitten och chokladfromage ovanpå med hackad mörk apelsinchoklad i! :) Mmm, smarrigt! :)

Har varit hemma hela dagen idag, men ska jobba mellan 16-18 iallafall! Hoppas på att bli frisk till dess, annars får jag spela frisk! :)

Ha en finfin dag!
Pusselipuss


snö, snö, mysiga snö:)

Idag har de snöat som fanken i mellanskåne, så när jag och broschan väl fått på vinterdäcken på min bil och såg ut som snögubbar så kunde till och med jag tycka de va mysigt:)

imorgon är de ett år sen vi hämtade hem sixten, fantastiskt ändå att vi haft honom i ett heeelt år! de bästa jag någonsin gett mig in i var att bli sixtenägare ;)

nog bloggat för idag. sov sött. puss

åttonde gången

idag e de åttonde gången jag sitter på bussen in till lund för att få min spruta... går ju på hypersensbehandling mot min allergi, och förhoppningsvis så ska jag vara bättre till våren:)

ladies night i fredags va skitkul, dock kanske jag ska erkänna att jag var något rund under fötterna:) vaknade åtta i lördagsmorse och steg upp, väckte emms vid nio och käka frukost. mysigt lunch på boijertz blev de sen med elin och emma och kvällen avslutades på ghillbadet med älskpälsk:)

igår va de middag me elna och bertil sen kalas hos fina moa:) idag ska jag hem och baka tårta till elna som fyller år:)

imorgon åker saandrisch till london.. vadå avundjuk??;)

kraaam

Har hittat...

den fifinurliga funktionen med tidsinställda inlägg, sååå kul! Så bara därför måste jag nörda mig med att ställa in några inlägg i följd! :)

Nu har jag en valet i kvalet fråga:
Ska jag göra mig mörkare koppar eller stanna vid den färg jag har nu? Vad tycker ni?



Ha en mysig dag!!

P.s. tycker ni som jag att de e roligt att jag kommit igång med bloggandet igen?:)


Hundkurs

Som dem som känner oss vet så har vi aldrig kommit iväg till att gå valpkurs eller unghundskurs med Sirreboy, så idag har jag tagit tag i att skicka förfrågan på kursstarter i vår och prisförslag hos olika. Har någon bra/dålig erfarenhet eller tips på hundskola så säg gärna till! ;)


Ladies night imorgon:)

Imorgon är de ladies night för hela slanten! :)



Hade tänkt att börja morgonen med att gå och simma, sen bygga naglar hos Pernilla, handla vin, hem och städa undan och börja mysa inför kvällen! Hade egentligen tänkt värma upp med SATC-maraton men fick skjuta på de då jag inser att jag inte hinner! :)


Samma bild som Manilla, men den e ju så fin:)


Busybusy day

Har mycket att göra idag, men efter idag är jag ledig heela helgen! :) Härligt! :)

Idag har jag bokat badet på G-hill till mig och Älsk på lördag kväll, eller ja, har lämnat förfrågan och får se om jag får tillåtelse till de :) Inte alls dyrt, 300 kr för en timme! Och då kan man ju i princip va hur många man vill.. Mysigt! :) När jag var mindre så hyrde gatan där jag bodde badet varje fredagskväll, de va verkligen jättemysigt! :)


Bättre sent än aldrig...


Här kommer bilderna från turkiet...


innan avresa ;)

Apollotemplet, och restaurang...


Stiffe blev gratis rakad på vandringen;)



Dagsutflykt på Managvatfloden... Lägg märke till pojkarnas glada ansikte på jetskin;)





Om jag säger att Martin är ca 1,90 lång, säger då vågen er nåt?;)


Sen sysselsatte vi oss med att stå på händer....




Marknad i Managvat och omkramningar;)
Martin blev satt i fällan från romarnas tid;) och dessutom turkisk afton på hotellet.


Martin var glad i vinet;)


Havet sista dagen


This is it...


Tuff månad.



Som jag sa igår så har jag en tuff månad framför mig... I runda slängar har jag fakturor för 65000 kr!!! Fattar ni? Har aldrig haft så mycket fakturor. Heeelt sjukt. De e bara för att de har varit mycket med byten och så.

Som sagt, klarar jag då denna månaden, då klarar jag allt! :)


spanade runder..

jag spanade runder i bloggen på gamla inlägg och hittade ett från den 26 november 2008, blev så glad av att läsa de så jag hade kunnat spricka:) läs de, om ni har lust?;)

kraaam

är de...

Är de fler än jag som blir sådär tomma och lite halvt känslokalla när man är övertrött?:) de hjälper helt enkelt bara att sova vid sådana tillfällen:)

älskar mina nya sänglakan som jag fick i födelsedagspresent! dem är både underbara i kvaliteten och jättefina:)

på fredag är de ladies night;) och imorgon ska jag hämta min gamla favoritparfym på posten som jag fick tag på via parfym.se :)

sov gott. puuuss

Lite bilder...

Tänkte bjuda på lite bilder ifrån de senaste veckorna...


Sandra och jag mös på mexikansk restaurang och en pub efter Lanzas visning i september...









Sen var det dags för att fira min födelsedag med favoriterna Sandra och Martin! :)



och sist, men inte minst, åkte jag och Saaandrisch på roadtrip till jönköping och såg Thomas Edlundhs visning. Feedebra va den! :)


Nytt märke

Vi har på salongen genomgått en heel del förändringar sen sista veckan i september. Keune är numera utkastade och in kom Sexy hair concept och Lanzas färg, witch I love! :)





Visst blir man sugen när man ser hennes svall, designen på produkterna och om jag säger att volymprodukterna är heeelt outstanding?;)


Fanken vad tiden går...

Tiden bara springer ifrån mig, något jag tror att den gör för de flesta!!

Redan November, och de har hunnit vara min födelsedag. Firades både på torsdagen och på lördagen med familj, släkt och goda vänner! :) Var och bowlade och åt på mexikansk restaurang med Sandra och Martin, jättemysigt! :) Love them alot! :)

Helgen som passerade var vi mest hemma och slappade. Jag läste lite historia, jobbade länge på lördagen och begav mig ut på långpromenad med Sixten! Ca 1 mil gick vi, riiktigt skönt! :)

I december ska jag och Stiffe till göteborg på weekend, ska bli jättemysigt! :) Min födelsedagspresent från honom och sixten! :)

Klarar jag denna månaden, så klarar jag allt! :) Så känner jag, och jag kommer klara den, de e jag övertygad om... Återstår bara och se hur mycket momsen blir! :/ Lite rädd för att de ska bli mycket, men å andra sidan så innebär de ju att de går bra för mig! :)

Ha de finfint!

Kramkram Majsan


RSS 2.0