Baddags...

...är det imorgon!

Ska bli härligt att avsluta min träningsvecka med en omgång i simbassängen! ;) Är faktiskt första gången som jag ska bada i hörby sportcenter, så de ska bli spännande! :)

25-metersbassängen har sex banor. Foto: Ann-Charlott Engström

och vet ni vad det bästa är med att ha kommit igång med träningen? Mitt humör, att jag helt plötsligt har lättare för att slå onödiga saker ifrån mig. För de bekommer inte mig. Ilskan rinner av mig i form av svettdroppar, and I like it! ;)


Lördag=myskväll<3

Hejhej!

Idag har jag jobbat mellan 8.30-17.15... lång dag för att vara lördag och knappt haft någon rast! Dock hade jag dunderhärliga kunder så de jämnade ut sig... Lördagar är ganska härliga att jobba på tycker jag för att alla är på så gott humör! :)

Väl hemma fixade vi snabbt lite käk och kastade oss i soffan. Stiffe hade varit duktig och fixat ärende innan idag så jag tog på mig promenadskorna och gick och handlade godis till oss! :)

Nu ska jag snart stänga ner datorn, med risk för att jag också då somnar, men de gör inget! ;)

Kramkram


Fredag, fredag, fredag! Wiiiiiie! :)

Började dagen med en timmes promenad med Sixten, blåste och snöade så frös lagom mycket! Men härligt var det! :)
När jag kom in och skulle byta om så krasade de till i höften, tror kanske att jag blivit stel av kylan... Men ontet ska jag träna bort om en stund på cross-trainern! ;) För denna veckan har jag än så länge bara hunnit med att träna tre gånger, så minst en gång till ska hinnas med, gärna två! ;)

Dock har jag ett flertal gånger fått höra av kunder och bekanta att de börjar synas på mig, och det känns! :) Härligt, lite lön för mödan! ;)



Ha en härlig fredag! :)

Tralalalalala

Idag har jag haft sovmorgon, som jag spenderade med Sixten i knäet. Dock läste jag på min älskade företagsekonomi samtidigt.

Sen stack jag och tränade i 35 minuter på gymmet för att sen göra mig i ordning! :) Sen en härlig jobbdag med roliga kunder! :)

Ikväll blir de syndig kväll då jag inte pallar laga mat... Så undrar vad vi får till middag? :)

Ha de härligt!
Kram Marie


15 Februari 2011

Idag är det ett år sedan jag började jobba efter att jag hade lungsäcksinflammation, och alltså ett år sen vi var i Egypten! Tänk vad tiden bara springer förbi!!

Dagen har iallafall innehållit 55 minuter på crosstrainern, jobb, och när jag kom hem lagade jag lammfärsbiffar med fetaost, oliver och soltorkade tomater i. Första gången jag gjorde de och jag är faktiskt skitnöjd! :)

Imorse ringde jag om en grej jag sett på blocket igårkväll, och bestämde med säljaren att jag skulle komma efter jobb men tidigast sju ikväll för han kunde inte innan. När jag då ringde honom lite över åtta, så hade han sålt grejerna! Fan va sur jag blev, han hade sålt dem vid femtiden idag. Då kan man väl ha hyfs att höra av sig och säga de?! Eller?

Nåja, så viktigt va de inte, men ändå.

Imorgon väntar träning och en jobbedag. Måste plugga på förmiddagen också! :)

Kraamkraam


Alla Hjärtans dag!

Igår var de ju Alla Hjärtans dag!

Min dag började med att jag gick till komvux och hade muntligt prov som gick sisådär. Hemom och myste med Siirreboy, och sen gick jag till banken.Väl på banken öppnade jag upp pensionssparande, fond/aktiesparande och ett annat långsiktigt risksparande(klapp på axeln). Fick många bra tips och trix av min banktjänsteman så gick därifrån med lätta steg.

Sprang vidare bort till mammas jobb, för att sen hämta bilen och bege mig till eslöv. I eslöv fixade jag mitt hjärtas alla hjärtansdag presenter vilket var en morgonrock och en rolling stones t-shirt! :) Gick förbi en frisörsalong där och fick sån lust att klippa mig, så tittade in och dem hade en ledig tid till mig med en gång! Så klippt blev jag, och det blev kortare än jag tänkt, men jag är nöjd! ;)

Körde hem, myste med Sixten och väntade in min älskpälsk. Följde med mamma till Brannings och valde glasögon till henne. Väl hemma igen lagade vi mat och åt, sen tog jag sixten på långpromenad medan stiffe sov middag... Sen avslutades kvällen med filmmys i soffan, då vi såg Marmaduke! Världens roligaste hundfilm! ;) Sixten va också helt inne i den. haha! ;)


Fast ett sista tips...

...jag har kommit på några nya tips på produkter på salongen...


Den första är med beachsprayen från Lanza. Den är en grym produkt på korta såväl långa hår för att få textur och den härliga saltvattenkänslan som man har på sommaren efter att ha badat i havet. Dock har jag kommit på att man kan spraya den i hårbotten och vända huvudet upp och ner när man fönar för att få grym volym utan att det blir strävt. Dock får man ju saltvattenkänsla i hårbotten, men ändå inte så torrt som de kan bli av andra produkter... Riktigt härlig känsla tycker jag iallafall! Try it! ;)


Ett annat tips för våra vintertorra och spröda hår är att överdosera denna i hela håret innan man går och lägger sig, så att håret nästan blir fett.. och sen på morgonen när man vaknar har hårstrået absorberat fukten och håret har mer glans igen! :)


Sist ut bland Lanzas kvällstips är denna. Om man vill ha lite mer seperation och att den ska gå in mer i hårstrået så de håller längre så föna håret med kall-luften på fönen samtidigt som du sprayar denna i håret så får du mer studs i produkten! :)


I SexyHair serien har jag fått en ny favorit, och det är denna moussen. Härlig känsla och man får mycket glans av den. Dock inte så mycket styrka på den så den ger inte jättemycket volym och inte så mycket stadga heller! :)


Är man ute efter mycket volym så är denna kanon! Spraya i hårbotten i såväl torrt som vått hår och vänd huvudet upp och ner. Ger bra lyft! Dock är den bäst i fuktigt hår! :)


Sist men inte minst, torrshampot från sexy hair! Grymt bra, och drygt! Kliar inte, blir inte stelt och blir lagom matt. Min favorit när håret börjar bli skitigt! :)

Slut för produkttipsen idag! :)

Goodnighty! ;)


Dags att göra nytta...

De man inte har i huvudet får man ha i handen,
och de man inte gör på dagen får man göra på natten!

Så nu får jag vackert sätta mig och plugga lite! :)


Ny jacka! :)

Igår fick jag hem min nya jacka som jag klickat hem från Haléns.

Är riktigt nöjd, och känner mig skitfin i den!
Jag kanske inte är världens mest moderna i den, men de skiter jag i. För jag ville ha en lite finare jacka med huva och dragkedja, och då tyckte jag att den va toppenfin! :)

Kappa

Vad tycks? :)


Sneak Peak

Om två veckor på fredag är det dags för Stefans överraskning:)

Är så spänd, och längtar så himla mycket.
En hemlighet som varar i fem dagar...
Vad tror ni att det kan vara?


Är jag...?

oetisk om jag säger att JAFFA-apelsiner är världens godaste?! Eller är det okej att säga det nu? Jag håller mig så dåligt uppdaterad i konflikten i Israel, men jag kan säga att jag älskar deras apelsiner iallafall! ;)



Jag tror att jag har kärleken för Jaffa-apelsiner efter mormor. Dem är så härligt saftiga och mormor bjöd alltid på dem när det var säsong för det... De och jordnötssmörsmackor är härliga minnen! ;)


Sixtenblixten <3

Vårt fina Hjärta!

Han är till och med så fin att vi i förra veckan fick ett samtal från en bekant som undrade om vi visste om dem vi köpt honom av skulle ha nya valpar snart, för de ville ha en Sixten-kopia! ;) De värmer i hjärtat! Då är han inte bara världens finaste för att han är vår, utan för att han är det! ;)




Bilden nedanför är tagen samma dag vi fick hem honom, han saknade aldrig sin familj utan började busa med oss på en gång ;) Lille snutteplutt! Det är lite skillnad då och nu! ;)





Det bästa köpet någonsin!!


Min kommande vecka! ;)


Som jag nämnde innan...

så har jag kommit igång med träningen igen!

Det känns så himla kul, och känns skitbra! Duktiga Vian på gymmet har gjort ett pass till mig och efter att ha tränat de med henne första gången så höll jag bokstavligt talat på att dö! Vaknade dagen efter med känslan av att ha blåmärke från midjan och ner till knäna. Samtidigt som det är skönt med träningsvärk så är det ju en smula jobbigt med stel kropp. Men som man säger, "No pain, No gain":)

19 dagar har jag iallafall hunnit med 15 pass, och är riktigt nöjd! :) En halvtimme på cross-trainern 4 gånger i veckan ska man iallafall hinna! och en halvtimme på den maskinen är ju verkligen grymt bra för kroppen! Helst står jag i uppemot 50 minuter, men 30 är bra de med!


Jag jobbar mycket med fria vikter, då jag tycker att det är roligast. Dessutom har jag hantlar hemma så jag kan köra pass hemma när jag inte jobbar. En övning man verkligen känner när man gör resultat är fällkniven som Vian visade för mig, då man ligger på rygg och tar upp ben och armar så de möts i luften med repetitioner. Burpees är en annan variant som känns av då man hoppar upp i luften, och sen går ner på marken och gör en armhävning för att sen hoppa upp i luften igen och upprepa!:)  Tipstips! :)

Med träningen har jag också börjat dricka min älskade proteindricka igen, och där har jag hittat en ny favorit. Charlotte Perellis proteinshake för kvinnor, smakar syndigt gott, som en jordgubbsmilkshake efter träningen men anpassad för GI så lågt med kolhydrater i den! :) Try it! ;)

Tips! Blanda med lite mindre vatten än angivet, så blir den fylligare. Och tycker du att konsistensen är äcklig, så gör skaka den innan du börjar träna och låt stå under passet... Då blir den bättre! :)


Kan rekommendera...

i vår GI-diet har vi hittat en liten skatt. Sötpotatis! Det är ju bättre än vanlig potatis har vi förstått, och jag tycker att det är jättegott med ungsbakad sötpotatis med rotfrukter. En köttbit till och sen en ordentlig sallad och en kall sås! Riktigt gott, det kan jag varmt rekommendera! :)


senaste månaden...

har vi hunnit med biobesök några gånger...

Vi har sett Änglagård 3, Narnia, Trassel och Åsa-Nisse. Så jag tänkte passa på att ge mitt betyg till filmerna! ;)

Let's begin:)

Änglagård 3

Jag gillade den grymt mycket, men blev föga förvånad av att min kära sambo aldrig sett ettan eller tvåan, så de fick vi råda bot på när vi kom hem. Åter till filmen, jag gillade den jättemycket pga att det var samma känsla i den som i de andra filmerna, återblickarna gjorde att det faktiskt inte gjorde något att de va något år sen man såg de förra filmerna för de vävde samman det så fint. Att dem inte heller hade bytt ut karaktärerna som inte ville/kunde vara med i trean ich istället hade låtit dem dö eller försvinna ur historian var ett extra plus för mig. Så filmen fick 4 saxar av fem möjliga av mig, helt klart sevärd! Och Helena Bergström var skitsnygg, jag klippte page för att hon va så snygg i håret ;)


Narnia 3

Första filmen som jag sett i 3D på bio, och jag tyckte faktiskt att den var jättefint gjord. Helt klart några av de finaste filmerna enligt mig. Naturen och historien är fantastisk och man låter ju fantasin flyga iväg. Samma betyg som den förra, alltså 4 av fem saxar, och jag rekommenderar att se den på bio! :)

Trassel

Ååååhh, vilken film! Den bästa Disneyfilmen på jäääkligt länge!! Jag skulle till och med kunna säga att den är bättre än min tidigare favoritfilm, Skönheten och Odjuret, och det säger en hel del. Fantastiskt vacker film och jäkligt rolig. Såg den med mitt gudbarn Josefin och hon älskade den lika mycket som jag gjorde! ;) 10 av fem saxar, kan man säga så? ;)

Åsa-Nisse

Rolig, men ganska B. Dock skrattade jag en hel del, men känns inte alls som att den har med gamla Åsa-Nisse historier att göra. En parodi, i stil med Kommisarie Späck.
En sax av fem möjliga! ;)


13 februari 2011

... och det var ett tag sedan jag bloggade... så jag tänkte satsa på en bloggbomb ikväll:)

Sitter just nu och kollar på en av "en prinsessas dagbok" filmerna som går på tv... Jag tycker att dem är ganska sockersöta, och sådär härligt flickiga! :) Sixten ligger brevid mig och ser också sådär härligt sockersöt ut! ;)

Vad har hänt sen sist? En heeel del. En månad har ju gått, och januari har helt enkelt försvunnit för detta året. Jag har hunnit med fikadejt med Jennie, dejt med Stiffe, myssöndag med emms<3, bio med guddottern, broschan har fyllt år vilket firades med kalas, jag har kommit igång med träningen, vi går på GI(för det mesta) och vi har en hemlighet i kikaren, eller jag har de, stefan vet inget än! :) Och nej, vi ska inte ha barn så har jag dementert de med en gång! ;)


RSS 2.0