är såååå himla glad!:)

Jaaaa, för det är jag! :) Jag är så glad och laddad för att gymmet ska byta ägare! Äntligen kommer de bli ordning och reda på bygget, och de nya ägarna verkar vara genomgooa. :) De ska börja med nya pass, som t.ex. cirkelträning, body attack och military boot camp! Guuud, vad jag är träningssugen, men de känns som att det är hårda pass! :) Det känns som att denna hösten kommer bli fantastisk! Längtar till den 1 september! :)


I helgen har vi haft överraskningsparty för brollan som fyller 30 år på fredag. Skitroligt, och riktigt kul att träffa släkten. Alla var på sina bästa humör och jag ville knappt gå hem därifrån! På kvällen i fredags var vi hos martin och grillade, och ordnade bonfire i hans grill när vi grillat färdigt! Toppenidé och riktigt mysigt! :) På kvällen i lördags så var vi också hos Martin och gluttade film, som var riktigt rolig :) Bra val stiffe! :)

Igår så spontanmålade vi vår fondvägg svart, skitsnyggt blev de! :) Och la ut våra möbler från storarummet på blocket! Och nästan alla är sålda, de e bara femfackshyllan och tv-bänken kvar, någon intressrad?:)

Åååhh, livet leker och jag älskar de. 2½ vecka till turkiet! :)

Wiiiiihooo:)

Puss Majsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0