Vinden har vänt...

... och plötsligt mår jag bra igen. Tänk vad små ord kan göra skillnad. Tänk att stormen stannade i stiltje och ebbade ut. Det känns fantastiskt! Det gick min väg! : )

I natt har jag sovit som en stock... härligt härligt! : )

...

Den här stormen är svår att rida ut... den här stormen är svår att bedöma. Jag vet inte om den kommer sluta i stiltje eller orkan, kanske till och med i en tornado.

Min värld är upp och ner, jag vet inte längre vad jag ska tro.

Dag 2... i ett känslomässigt kaos.

Detta känns overkligt, totalt fel och jag vill inte inse att det kan vara på väg att vara över...
   För jag tror inte på att de kan vara åt det hållet. Jag vill absolut inte det. Tiden får utvisa hur det går, och jag hoppas att jag för en gång skull ha Gud vid min sida, att jag hittar en fyrklöver i gräsmattan ikväll hemma hos mamma och pappa, eller att helt enkelt ödet står där jag vill ha det. Tala inte emot mig nu, gör som jag vill! : ) snälla!

Jag är trött på att bli vis på mina fel och misstag, för jag känner att jag är tillräckligt vis, jag är lärd. Jag har varit med om för mycket de senaste åren som går emot mig, och jag har klarat de, med stolthet och flaggan högt! Men denna gången vill jag inte, jag tänker inte acceptera ödet om de går emot mej igen. Jag tänker sluta tro på lyckan, iallafall för en kort sekund. Så hjälp mej, låt detta gå min väg!

en djup suck...

och jag konstaterar att jag är ett vrak. Detta får inte hända!

Utan att överdriva är detta bland det värsta jag varit med om... Det är inte lönt att försöka förklara vad som hänt, jag kan bara säga att jag inte längre känner mig hel. Jag känner mig förlorad, besegrad... totalt överkörd. jag känner att mitt känsloregister är åt skogen. Jag känner att jag inte orkar med om detta inte vänder åt rätt håll. 

Jag vill ha medvind, snälla gud, ge mig medvind!

Jag minns lördagen med otroligt mycke kärlek... Söndagen minns jag med lång tågresa,roligt att vara i sthlm, skoskav och intressant båt. måndagen minns jag med intressanta och inspirerande workshops, även här en lång tågresa,längtan efter S och en kväll som inte blev som jag trott. Gårdagen minns jag med brustet hjärta. Vad världen kan vända?!

Sånt här händer inte  prinsessans perfekta liv, det är inte meningen. Plötsligt så tror inte jag på maktub längre. Jag ger upp.


En realitycheck som heter duga...

Mitt liv är upp och ner, jag mår sämre psykiskt än vad jag mått på väldigt länge. det känns som att det håller på att glida mig ur händerna, och det gör så fruktansvärt ont.

Jag vill inte det här, jag vill inte uppleva denna smärtan. Jag vill inte känna mig så här maktlös. Jag vill inte att du ska försvinna.Det känns som att livet gick ur mig igår, och helst av allt hade jag velat gå i dvala,i ide.

Mitt liv kan vända helt, och jag står bredvid och kan inte göra något. Why do the beloved people always leave? 


Dagen då domen D kom...

... var i torsdags förra veckan... Då var jag hos doktorn, och fick konstaterat att jag är allergisk mot parfym. Är det då konstigt att mina händer har varit kassa sen i januari? SVAR NEJ! Så what to do? Jo, jag fick helt enkelt byta ut allt jag ägde som innehöll parfym, med undantag för hårgrejor då det inte finns några bra parfymfria produkter...
    Nya grejer till ansiktet, nytt tvättmedel, ny kroppstvål, ny bodylotion, nytt smink... Ja, behöver jag säga mer? Nooo...

Nu sitter jag på jobb, ska snart sluta... Känns underbart! : ) Stackars stiffe ligger hemma och är sjuk, så jag ska köpa glass med mig hem till honom. Jag har fått ont i örat idag, konstigt. Kan man ha någon spänning i örat? Har aldrig haft ont i örat förr.... Haha.

Sandra började jobba här i måndags, känns skitbra! Nu ska vi bara dra hit fler folk också så känns de ännu bättre!

På söndag är det showboat, yeeeey! : ) Och jag har ny lur också. Gooodiegood.

Pusselipuss

RSS 2.0