En okreativ tatuerare?!

Japp, de kan jag säga att jag varit i kontakt med....
.... fick höra av lite olika att den tatueraren skulle vara grymt duktig, så jag tog kontakt med dem för mer än en vecka sen och frågade om den kunde hjälpa mig med min handled, SJÄLVKLART sa tatueraren och sa att den skulle återkomma till mig inom en vecka.... Men jag hörde ingenting, så jag ringde upp idag, då säger tatueraren:
- Det går inte att göra något åt din tatuering, förutom att dra ett tjockt svart streck över. Men ingenting du gör kommer bli fint, så det är inte värt det!
Jag bara, WHAT?! Vill tatueraren inte ha mer jobb? För jag vet ju att det går att göra något med handleden, för de har en annan tatuerare sagt till mej....
   Så imorgon ska jag ringa några andra tatuerare som jag hört på rekommendation! : ) Så får vi se om den tatueraren som jag senast var i kontakt med hade brist på motivation, eller om min tatuering helt enkelt är heeeelt omöjlig!

Nu e de bara 45 timmar och 19 minuter(rätta mej om jag har fel) kvar till nedsläpp! : )

Pusselipuss

Kommer svenska folket att acceptera Daniel nu då?

Ja, dagens samtalsämne har ju ingen kunnat missa, nämligen att Kronprinsessan Victoria och Daniel har förlovat sig.!! Och nu, när jag zappade genom kanalerna kom jag på tv4nyheterna... Frågan var, kommer svenska folket att acceptera att hon valt en man av folket? Eeeeehh, ja, just de svenska folket kommer acceptera de, men dem som inte kommer acceptera det är adelsmännen och de andra som har "det blåa blodet" i sig... Dem som anser att dem är finare än alla andra bara för att de är födda in i en viss släkt! Asch pyttsan, jag tycker att hon gjort ett bra val, och alla som såg deras direktsända intervju på tv idag kan ju förstå hur kära dem är : ) annars är man nog fan blind!

Jag känner att jag är besatt, jag är fan ta mej besatt av Malmö Redhawks, jag har nedräkning i huvudet om hur många dagar, timmar det är till matchen i leksand. jag drömmer mej bort om vilken fest jag tror att de kommer vara på söndag i Malmö Arena, eftersom jag hoppas och tror att malmö kommer vinna på fredag.
   Däremot är det skräckblandad förtjusning, för jag börjar inse mer och mer att folk inte bryr sig om Malmö Redhawks, att folk inte förstår att det inte bara handlar om ett hockeylag, det handlar om en sorts liv. Det handlar om att det ska finnas något i Malmötrakten på vintern. Något evenemang som gynnar Malmö, vilket Malmö Redhawks gör. Det handlar inte bara om hockey, det handlar om så mycket mer.... Men för mig handlar det om hjärta!
   Och Malmö Redhawks har alltid betytt så jävla mycket för mig, något folk inte kan tro, men så är det faktiskt. Jag älskar hockey, jag älskar folket och jag älskar laget. Loggan är så vacker, ja allt är så fint...

Joel skrev till mej på facebook igår, byt lag till djurgården annars höjs hyran... även om det är ett skämt, så tycker inte jag att det är ett dugg roligt....
   För om jag är svensk, inte fan håller jag på Italien då när vi möter dem i en landskamp? Nej, jag håller på Sverige ju. Om jag bor i skåne, och där med är skåning, inte fan håller jag på ett värdelöst stockholmslag då? Neeeej, jag håller på Malmö Redhawks. Tänk logiskt! Man håller på ett lag i med och motgång, och jag kan svära på att de flesta bara håller på något elitserielag för att det är elitserielag, inte för att man håller på laget. Man har inget hjärta helt enkelt.
   Hjärtat finns där vi hör hemma, alltså i skåne... Alltså är Malmö Redhawks vårt hjärta. That's it! : )

Min egenpåhittade insamling på salongen är uppe i 100 kr nu, löjlig summa än så länge, men jag hoppas på att den ska bättras på imorgon : )

Idag har jag tränat, väldigt hårt styrkepass faktiskt, inte så mycke kondition, mest styrka... Pressade kroppen maximalt då jag känner att ngt är på G i kroppen, och jag vill att de antingen bryter ut eller försvinner : ) Bra idé va?
  Väl hemma ikväll åt jag lite snabbt, sen åkte vi till Elna och Bertil. Myspys. Jag kan inte med ord beskriva hur härligt jag tycker det är att Stefans familj är så jäkla härliga, och det inkluderar alla... Elna, Bertil, Jonas, Manilla, Thea, Petra med flera... Ni är så jäkla härliga... : ) Och Figge, han ska vi ju inte snacka om, för han vill jag bara ta i jackan och ta med mej hem ; ) Gulligare vovve får man leta efter! : ) Vill ha!!!
   Åkte hem runt nio, och då åkte älskpälsk iväg... Han köpte bil?! Haha, så vi får se imorgon hur den ser ut! : )

Sov gott allihopa!
Pusselipuss

En skåning går aldrig att tygla, dem kommer alltid att flyga....

Och en riktig skåning håller inte på Rögle, för är man riktig skåning håller man på Malmö Redhawks. Och därför kommer jag ta initiativet till något för att rädda babyhawks... Jag kommer ha en burk på salongen märkt rädda babyhawks, och nu så tycker jag att alla, som har vägarna förbi min salong i höör, lägger mynten de har i fickorna i min burk, så jag kan lämna in de till malmö redhawks. För om inte alla börjar lägga sina pengar på malmö nu, så har vi inget hockeylag efter 1 april. OCH DET FÅR INTE HÄNDA! Så töm era fickor, på det ni kan klara av att avvara... Är det en deal?

Malmö gjorde det, dem vann med 6-1 och Ulf Rådbjer dömde matchen.... Till malmös fördel! Det har jag aldrig varit med om!

Vilken dag, vilken match! Så jävla härligt. Jag älskar Malmö Redhawks... och nu är jag åter igen tillbaka i mitt beroende av malmö redhawks och matcherna! Jag vill till leksand, men va fanken, jag har ju kunder inbokade... Så jag får jobba, och ha hockeykväll hemma istället.

Tack för att ni finns Malmö Redhawks, och tack för att ni är fantastiska!

Pusselipuss

Idag är det matchdag : )

Hej hej!

Idag är det dagen med stort D, japp, idag måste Malmö vinna mot Troja för att komma till playoff, något dem är väldigt värda!! Biljetterna var slut, har försökt sen i fredagskväll att få tag i biljetter, och det enda svaret vi fick från ticnet igår var att alla biljetter var sålda, inga skulle säljas på plats! great, vad gör vi nu? Jo, jag hör runt bland mina kontakter, och MrMadhawk fixade fram fyra biljetter till oss. Han är guld värd!!!
   Så helgen började med en match, och avslutas med en! : ) Kul!!! : )

Igår var det kalas för AgnePagne.... Hon fyllde 9 år! Så stor hon har blivit. De va ett trevligt kalas, med god soppa, gott bröd, gott sällskap... och Singstar?! haha.

Nu ska jag kolla vidare på tvn, ha en härlig söndag!
Kramkram

Min bröllopslåt... vår sång...

Tihi, jag vet, de kan verkligen uppfattas som löjligt... Men jag älskar låten, jag blir glad av låten, och jag tänker på Stefan när jag hör låten.... Det var till och med så att jag planerade att spela in låten till honom i Alla Hjärtans Dagpresent i studion med Mattias, men njae... Kan jag sjunga?! Njae, inte riktigt. Vill du hjälpa mej Jennie? ; ) Tihi.

Nå, vilken låt är det?
Somebody like you med Keith Urban..... har ni hört den? Det här är texten iallafall....

There's a new wind blowin' like I've never known.
I'm breathin' deeper than I've ever done.
And it sure feels good, to finally feel the way I do.
I wanna love somebody,
Love somebody like you.

An' I'm lettin' go of all my lonely yesterdays.
I've forgiven myself for the mistakes I've made.
Now there's just one thing, the only thing I wanna do, mmm, mmm.
I wanna love somebody,
Love somebody like you.

Yeah, I wanna feel the sunshine,
Shinin' down on me and you.
When you put your arms around me,
You let me know there's nothing in this world I can't do.

I used to run in circles goin' no-where fast.
I'd take, uh, one step forward and up two steps back.
Couldn't walk a straight line even if I wanted to, mmm, mmm.
I wanna love somebody,
Love somebody like you.

Whoa here we go now!

Yeah, I wanna feel the sunshine,
Shinin' down on me and you.
When you put your arms around me,
Well, baby there ain't nothing in this world I can't do.

Sometimes it's hard for me to understand,
But you're teachin' me to be a better man.
I don't want to take this life for granted like I used to do, no, no.
I wanna love somebody,
Love somebody like you.

I'm ready to love somebody,
Love somebody like you. Oooh.

An' I wanna love somebody,
Love somebody like you, yeah.

Oh yeah.
Oh, I wanna be the man in the middle of the night,
Shinin' like it's true.
I wanna be the man that you run to whenever I call on you
When everything that loved someone finally found it's way
Wanna be a better man
I see it in you yeah...

A night at the theater...

Jappjapp, de va ikväll... Och Silent Whispers imponerar! Jukka är tillbaka, men nu sket Daniel i att dyka upp. Han helt enkelt hoppade över att ta sig ner från göteborg, gjorde sig oanträffbar och JÄVLIGT feg som han är kunde han inte ens säga att han inte kommer dyka upp mer... För jag antar att det var det du tänkte Danne, sluta i Silent? För så här gör man inte!
   Dock är inte detta en förlust, snarare tvärtom. låter hårt, men så mycket klödd ni haft. Det här är början på något fantastiskt, er fantastiska resa. Det var schysst av Stoffe att rycka in så ni kunde spela idag igen, vilket ni gjorde bättre än någonsin! Jag måste bara säga, att jag menar inget illa Danne, men kanske är detta vad som behövdes för att bandet skulle utvecklas ännu mer...
   Och Jukka, Memory of you är ett mästervärk! Och det var så fint idag, jag har tänkt på det många gånger när jag hört den låten. Däremot glömmer jag alltid att berätta det för er. Tack för att du tillägnade Roggan den också idag, för idag har många tankar varit hos honom. Imorgon skulle han fyllt 21 år.

På Tal om Roggan, jag kommer ihåg sportloven förr, när jag aldrig glömde hans födelsedag, när jag alltid slog numret som jag fortfarande kan utantill i huvudet. Hur jag ringde och sa grattis.... en tradition som försvann när gymnasiet började... Men oj, ibland bara flyger minnena över mig. Faktiskt var det så att för ca 12 år sen var jag ihop med honom på födelsedagen, hör och häpna. Min första kille. Jag tänker på dig ofta Robin. Det är synd att du lämnade oss. Jag önskar att jag kunde göra något för din familj....
.... och idag, åkte jag och Linda iväg och köpte träd till Robins familj. Vi köpte ett äppelträd och ett päronträd. Hoppas att dem blir glada... Det var verkligen ett äventyr att bege sig iväg, med snö singlandes ner från himlen, till en plantskola och köpa träd... Fel årstid, men de löste vi! : ) Vi va 13 st som la ihop, så de va bra! : )

SANDRA!!!!  Vad roligt, jag längtar tills jag får en kompanjon! Jag har bytat tillbaka till Wella, för jag blev allergisk mot Revlons färg. Kör på Lanzas blekning. Lanza produkter. men allt sånt snackar vi igenom när du kommit till Sverige... Fan vad roligt vi ska ha de!!! Vill du följa med mig på Showboat den 11 maj? Jag har en biljett som jag tänkte erbjuda dig... : ) Som jag saknar dig Sunshine! Låt de bli påsk snart, men låt dina dagar fyllas med äventyr : )

Älskpälsk insåg ikväll att han gått ner i vikt, och mycket riktigt, alla jeansen sitter lösare på honom nu, så Jonas, han är absolut inte SAMBOSUNKIG, snarare SAMBOHUNKIG! ; ) Slå den om du kan... haha. Skämt o sido, jag har faktiskt världens vackraste kille i denna lägenheten, nämligen Stefan Evergren! : )

Sitter på spotify och letar lite musik, och vad hittar jag där? Jo, THE PINKS, mina stoooora favoriter, alltime!  De förgyllde min kväll, verkligen!

Imorgon är det hockeymatch, enligt www.mrmadhawk.blogg.se lär det bli mycket mycket folk. Dessutom så har jag ett viktig möte på matchen imorgon, and I'm not gonna tell you about what! : )

Ja, nu har jag iallafall visat upp min tatuering för en tatuerare, och de ska rita fram något, så får jag se om jag gillar det, ska bli spännande. Jag älskar verkligen min tatuering idag, så jag vill liksom inte att det ska bli en svart klump, utan något mer som är ännu finare än idag... Kanske fylla tatueringen lite mer? Ja, vi får se va de säger... Däremot ligger de ett tag fram i tiden förmodligen, men hoppas att jag ska ha råd innan sommaren!

Sov gott. Pusselipuss

Ååååhh...

Är det dags att tatuera mig igen? Är det dags att göra om så att det blir rätt? : )

Vill så gärna, måste dock vänta lite ändå, först måste färglagret betalas: )

Va tycker ni?

En uppdatering av bilder...

...sitter på salongen... har ingenting att göra, men måste klicka på datorn för att mina fingrar inte ska trilla av mina fingrar.... Det är nämligen svinkallt på salongen idag!

Tänkte uppdatera med bilder... kanske är dags? : )Jag bet Stiffelistiff i örat... Eller va de Melman? ; )

Lite bilder från vårt hotellrum, Stefans julklapp...
    
Första rummet... och sovrummet.

          
Och detta var badrummet... Med stjärnhimmel i taket. I love it! : )


Vårt återuppfunna familjenöje... Utsikt från nästan längst upp i arenan...

Det var högt... det vill jag lova ; )


Och sist men inte minst... en blondiebild på mej igen! : )

Inte så bra, men ett hum iallafall! : )

Over and out.

Vilken dag... : )

Ja, denna dagen har varit innehållsrik... Härligt : )

Dagen började med en massa samtal om vår lägenhet, irriterad blev jag, det kan jag erkänna... För jag kunde inte förstå varför jag ska hålla i lägenhetsvisningarna när jag tycker att det är hyresvärdens jobb?! Jag ringde upp hyresvärden, och nu är det utrett... Lägenhetsvisning på torsdag iallafall.. Härligt. Ska inte ha de fler dagar förhoppningsvis! : )

Vidare till salongen, ekonomisk beräkning... Kom på att jag ska ringa Trygghansa imorgon! : ) Och min kvällsläsning blir mina försäkringspapper : ) ROLIGT! : )

Träning i 1 ½ timme, härligt som faaaan! Solning efter det... och sen en dusch... Torkade håret, och fan, jag trivs som fanken i min färg! Har nämligen gått tillbaka till blond!!! What?! Japp, de har jag, fast den är lite så strawberryblond... Liiide nice. Hela helgen har jag funderat på om jag gillat färgen eller ej, men tror att jág har bestämt mej för att den är kanonbra!

Idag har jag mejlat lite med en tatuerare ang. min tatuering, funderar på om man kan göra om den så texten inte är kvar... Den är ju felaktig... så det funderar jag på nu... Vet inte om jag vill till 110% än bara, för jag älskar tatueringen, men eftersom texten är så jäkla fel som den bara kan va så tror jag att jag vill göra om den... Men först, så ska min ekonomi ordna upp sig!!!!

Lite erbjudande filar jag på... och lite samarbete funderar jag också på. Har ett hjärtesamarbete som jag hade velat ro i land, håller verkligen alla mina fingrar och tår på att det ska gå i lås! : )

Ha en härlig kväll...

Kisses and hugs.

Att gå med vinst.. är lika med att förlora på det?! Eller?!

Japp... så känns det iallafall.. I fredags, på väg ner till malmö-aik matchen ringde min lur.. Det var min revisor, GRATTIS du har gått med vinst. På måndag måste du betala in 5200 kr till skatteverket i momspengar... Okej?! Hur känns nu detta? Känns de bra? Njaaaae... Hade dem pengarna verkligen varit över så hade jag jublat, men så är inte fallet. Och nu ligger jag plötsligt minst 5200 kr back denna månaden.. Det suger verkligen! Däremot så är det ju roligt att det på pappret ser ut som att det går bra för företaget... eller hur?!

Jag släppte iallafall på de dåliga humöret jag fick av samtalet när vi befann oss i malmö. På väg in till malmö arena, såååå mycket folk! Vilken match, vilken publik! Dit vill jag på fredag igen! : ) Och förmodligen blir det så också... Tihi.

Igår var det alla hjärtans dag, hade ni det bra? Det hoppas jag! : ) Jag och Stefan fick en dålig start iallafall, ett tråkigt besked som ledde till att vi skulle fira en annan dag istället... Och istället för det så tog vi en sorgdag. Välbehövligt! Jag älskar dig så mycket mitt hjärta, och det är så himla tråkigt när sånt här bara flyger på en, men efter regn kommer solsken! : )

I några veckors tid har jag funderat över en fråga som är större än vad jag kan klara av. Stefan har försökt svara mig på det, men även de svaret var för litet. Min fråga är;
   När slutar man räkna någon som en vän?
Jag har nämligen några, som jag har värdesatt så högt, men som jag inte klarar av tanken så mycket på längre. För när jag tänker på dem så känner jag svek. Ett svek att man inte längre har tid att skicka iväg ett sms, eller slå en pling när man är i trakterna. Är det inte så att vännerna ska finnas där forever and ever?
   Och hur gör man då "slut" med en vän? Eller betraktas de som "slut" när man är utbytt? När man inte längre finner tiden att höra av sig med ett sms?
   För känner man någon som man inte pratat med på månader, ja till och med år? Gör man det? Är det en vän? Eller rättare sagt, är det en nära vän?

Nej, men nu får de va slut för idag. Over and out.
Puss&Kram

Wellakurs och ny lägenhet...

... japp, så kan man sammanfatta mitt senaste dygn... : )

Igårkväll bar det av till Kristianstad mitt i ovädret, halt som fanken, och jag satt nästan och grät så obehagligt jag tyckte att det var att köra... Visningen var kanon och jag var fyllt av inspiration när jag begav mit hemåt igen! : )

Så var det onsdagsmorgon, med mycket snö, halt väglag.... Buss eller köra själv? Kunde inte bestämma mig så lät klockan bestämma, missade bussen, så bilen it is! Shiiiiit, riiiiktigt halt ute idag! Men jag kom till kursen i Kristianstad i tid, och hela förmiddagen var verkligen riktigt givande. Gick igenom alla ansiktsformer, vilka frisyrer som passar till vad. Vad man kan göra med modet m.m. Det är roligt med repetition ibland! : )
   Lunchrasten spenderade jag i ett snöigt kristianstad, köpte ett par örhänge för 20 kr på H&M, hihi. Jättefina! Och vet ni vad? Det var gratis mjukglass och popcorn hela dagen på kursen! Mums! 2 omgångar mjukglass blev det för min del.. tihi. I gengäld åt jag inte fikan som det bjöds på, men det var delvis för att jag var osäker på vad det innehöll, ville ju inte få allergichock där.... Liiiite smått pinsamt hade de varit.

Well, efter lunch var det dags med att ha vars en modell... Jag fick en tjej som blev jättefin i slutändan.. Riktigt nöjd var jag med både klipp och färg, men glömde ta foto! Trenderna nu är iallafall skitsnygga, och verkligen lätta att anpassa till salongen... Dock känner jag att jag är lite av alla trenderna, så jag kan inte placera mig i ett fack...

Stiffelistiff och jag bestämde oss för att ta grannlägenheten iallafall... Ska bli jätteroligt, vårt allra allra första riktigt gemensamma boende, eller på pappret iallafall! : )

Pusselipuss

Ny dag, nya utmaningar! : )

Tjabba tjena haaaaallå! : )

Idag ska de jobbas lite... tränas lite... solas lite... och visning ikväll! : ) Ska bli jätteroligt! : ) Vad jag gillar sådana här dagar... hihi! : )

Jag har sovit som en stock i natt, dock har det tydligen varit synd om stefan som har haft mig väldigt nära hela natten.. haha.. jag har ett minne av att han sagt till mig att ge honom lite utrymme.. Hihi. Förlåt Älskpälsk!

Åhh, vad jag riktigt längtar till fredag, då det är hockeydags!!! Ska bli skitkul, enligt www.mrmadhawk.blogg.se kommer där bli väldigt mycket folk... och det innebär bra tryck i arenan! Härligt härligt. Jag har blivit nörd av den bloggen nu, för den är verkligen kanon! : )

Men men... Ha de så bra så länge, så får vi se om jag återkommer mer idag! : )
Pusselipuss

Fanken...

... jag kan helt enkelt inte skärpa mig... Just nu får jag inte in min blogganderutin längre... men ansåg att det nu behövdes lite uppdatering.. tihi...

Har kommit igång med träningen bättre nu iallafall, och det är guld värt!!! Känner mej redan lite piggare, och mycket fräschare, fastän jag bara tränat 5-6 ggr...haha.

I helgen har det varit lite bio med Martin, Gossipgirl med Linda och Jakob och Stefans julklapp... Hotellvistelsen i Skanör... Vi fick en svit : ) Har lite bilder som kommer sen... Middagen var ingen höjdare direkt, men badkaret, stjärnhimlen, sängarna och frukosten gjorde allt högklassigt ändå! : ) Åhhh, vad jag älskar min snutt! : )

Denna veckan känns intensiv...
Idag jobbar jag till 20.30.. har jobbat sen 9 imorse...
Imorgon 10-16, sen visning i kristianstad på kvällen.
onsdag är det kurs hela dagen i Kristianstad...
Torsdag är det vanligt jobb som gäller.
fredag är det jobb först, sen hockey på kvällen i Malmö Arena...
På lördag är det alla hjärtans dag...
Och på söndag har jag en känsla av att det var något speciellt...
   Så mycket att göra är bara förnamnet... But I like it! : )

Vi har kollat ny lägenhet, grannlägenheten.. haha. Jättefin. Så kanske bestämmer vi oss för att ta den! : )

Hörs sen! Pusselipuss

RSS 2.0