Majsans 2009

Det bästa med år 2009 :  -Att ha haft äran att spendera hela året med Stiffe, mitt hjärta! : ) - Sandra har börjat på Hairshape by MCK. - Företaget har vänt åt det positiva hållet. - Vår fina Sixten kom till oss, att en hund kan få en att känna så mycket kärlek är fantastiskt. -Stiffes och min myshelg i Skanör-Falsterbo i Februari. -Lanzavisningen då vi träffade och jobbade tillsammans med Oscarbond. -Vi har flyttat till vår fina lägenhet. -Julstämningen och julmyset som infann sig med snön. -Disney on ice med Linda. -Allt mys med respektive familjer. - Faster återigen! : ) -Dessutom bonusfaster! : ) -slutet av hockeysäsongen 08/09 med Malmö Redhawks, alla hockeymatcherna under året. -Dagen vid havet med mamma och pappa i våras. -Kolmården/Alftaresan i Augusti. -Stockholmsresan i November, även under tragiska omständigeter blev resan dunderhärlig! : ) -Alla skratt med nära och kära, vänner och kunder! -Jag blev fristående hudvårdskonsult för Mary Kay!




Det sämsta med år 2009: Att jag utvecklade parfymallergi. Att Rudolf dog. Att jag under perioder varit så upptagen att jag hunnit med allt som jag velat hinna med. Att betala moms till skatteverket trots att det egentligen är positivt. Att mitt kassasystem inte var giltigt längre... B12-brist åter igen. Så summan av kardemumman är att de mesta negativa är materiella ting : )

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? : Jaaa, vi köpte hund! Började hyra ut stol på salongen. Roadtrip utan mamma och pappa mer än en-två dagar ; ) och jag blev Marykays fristående hudvårdskonsult! : )

Höll du några av dina nyårslöften?:  Jag hade bara ett, att jag skulle bli bättre på att hålla kontakten med människor runt omkring mig, det gick nog sådär. Så jag fortsätter med de! : )

Blev någon/några av dina vänner föräldrar iår?: Hmmm, njae?! Glömmer jag någon? Däremot blev jag ju faster, så om man räknar min bror och hans fru så Ja! : ) För dem är ju mina vänner också.. hihi : )


Dog någon som stod dig nära?: Nära och nära, han stod mig nära. Rudolf, mormors gubbe!<3

Vilka länder besökte du?:  Funderar om jag varit utanför sverige detta året?! Neeej, eller jo, vi vände Showboat på Åland... Och de tillhör väl Finland?! haha! : )

Är det något du saknar 2009 som du vill ha 2010?: Njaaae, de tror jag inte... Kanske mer pengar?! Hahaha! : )

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? : 9 November när vi hämtade hem Sixten!, 3 September när vi va på casinot i Malmö, med Emma som värd och firade vår ett-årsdag, 27 Juni när jag var hos Carolajne och festade till de och samtidigt fick reda på att jag skulle bli faster närsomhelst... 4 Maj när sandra började jobba hos mig!


Vad var din största framgång 2009?: Företaget har vänt, och att jag änsålänge klarat av att vara Matte till Sixten! : ) 

Största misstaget?:
Tror inte att jag gjort några?! Och har jag gjort några så har jag lärt mig av de, och då är de inga misstag längre! : ) 

Har du varit sjuk eller skadat dig?:
Jag fick B12-brist i somras... Annars inget allvarligt mer än några småkrämpor och stress-symptom.

Bästa köpet : SIXTEN! : ) och allt som hör honom till!

Vad spenderade du mest pengar på?:  Sixten är nog runner upp där! : ) annars har väldigt mycket gått till mat, lite kläder, MYCKET presenter och till att betala Egypten! om jag inte räknar salongens ekonomi förstås ; )

Gjorde någonting dig riktigt glad?:  Ja, Sandra när hon började hos mig! Stefan, alla gånger han överraskat mig! Att vi ska åka till Egypten! Varje morgon när jag vaknat med både Sixten och Stefan vid min sida. Och självklart när jag för första gången kunde plocka ut lön ut företaget! : )



Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2009?:  Alla Michael Jacksons låtar. Chris Daughtry-Life after you och No surprise! Michael bublé - Haven't met you yet. Hoffmaestro - I'm not leaving you now. Gavin Degraw - we belong together. Sara Barellies - Bottle it up... Bland många sånger är de dessa jag kan komma på så här.

Självklart, min och Stefans låt, Keith Urban - Somebody like you! 

Var du gladare eller ledsnare detta året jämfört med andra år?:  Varje år är en berg-och-dalbana! Jag tror att jag håller mig någerlunda lika lycklig varje år, men de e klart, förra året förlorade jag mormor och då var jag mycket ledsen... Fast sen träffade jag Stefan och då vände han min värld! Så jaa, summan av kardemumman, jag är en lycklig människa, som ibland försöker mig på att tycka synd om mig själv... Fast de lyckas jag inte så ofta med.. haha! Happyhappy! : )

Vad önskar du att du gjort mer ?: Träffat mina vänner, mina nära och kära, släkten. Jag hade velat resa mer. Ha mer ledig tid med Stefan... men de kommer när vi blir pensionärer.. Hihi! : ) 

Vad önskar du att du gjort mindre?:  
Tänkte säga jobbat, men jag älskar att jobba så de e fel att säga de. Men e de något så är de att jag inte skulle tyckt synd om mig själv så mycke/lite som jag gjort och alltid mått bra. hihi.

Hur tillbringade du julen?: Se föregående inlägg... Annars kommer jag svamla iväg! : ) 

Blev du kär iår?:
Jag var kär upp över mina öron redan förra året, och lika kär är jag fortfarande. Fast jag är väl kär i Sixten också, fast på ett annat sätt.. haha! : )

Hur många one night stands?: Nejnejnejnejnej

Favorit program på tv?: Greys anatomy och Brother and sisters : )

Hatar du någon som du inte hatade i början av året?:  Jag hatar inte någon, men vissa tycker jag inte om rent affärsmässigt!

Bästa boken du läste iår?: Ännu en hemsk insikt, jag tror knappt att jag läst en hel bok!! Första året ever förmodligen!



Något du önskade dig och fick?: Mycket! : ) 

Något du önskade dig men inte fick?: 
Mason pearson borste ; )

Vad fick dig att må bra?: Alla i min omgivning. Stefan och Sixten<3

GOTT NYTT ÅR alla fina människor, ni är fantastiska och jag känner mycket kärlek för många av er! : ) Ta hand om varandra 2010 och le så mycket ni kan, för de ska jag göra.... Dessutom ska vi relaxa i Egypten en hel vecka om bara 40 dagar! : )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0