Att jobba på en lördag...

kan jag ju tycka är liiiite tråkigt, men va tusan... Så är det ju ibland!

Imorgon är det två år sen Siv lämnade oss här nere... Och en månad sen Robin lämnade oss...


De här korset kom jag på till Sivs begravning... Det är sååå fint!

Robins begravning igår va verkligen jättefin... Ont gjorde de såklart. Jag kan fortfarande inte begripa det.

Ikväll blir det mys med Stefan... Jag orkar verkligen inte mer, en ledig helg hade varit guld värt för min del!

Pusseli puss

Min, bara min...

Nu är lägenheten min... bara min! och tack vare världens bästa Stefano, så har jag soffa och möbler i den också... Helt ärligt, tänk att jag har lägenhet! Som dessutom är sååå jäkla fin! Kan jag vara något annat än glad?
Första lassen med alla möbler och de mesta skiten som tillhör mej gick i måndags, och blev uppackat igår innan jag åkte till salongen. Andra lasset med typ alla mina kläder gick igår... Och blev uppackat idag innan jag åkte till salongen!
   Jag är faktiskt himla nöjd med att jag varit så driftig...
Och jag får väl bara tacka alla som hjälpt mej : ) Ni är fantastiska!

Jag blir så glad av dej Linda, tänk att vi fortfarande tänker och tycker likadant om saker och ting, att vi fortfarande har typ samma smak i inredning osv. Att vi tänker möblering ungefär likadant... Haha.. Vi är typ soulmates! : )

Och Jennie... Vet du hur mycket jag saknar dej? DU är min förebild, jag ska bli som dej när jag blir större! : ) Fast nja, musikalstjärnabiten, och revyartistbiten... den får jag nog skippa. Men jag ska ha lika stort hjärta som dej iallafall! De finns vissa människor som jag möter, som jag fortfarande kan chockeras över, hur hjärtliga dem är, hur bra de kan få mej att må. Och DU, Jennie, DU är en sådan människa! Jag saknar våra stunder på Hjärtat såååå fruktansvärt mycket!

Stefan... Vad kan jag egentligen säga? Du fortsätter med att överraska mej varje dag med hur fantastisk du är! DU är utan tvekan den finaste kille jag någonsin mött, utan tvekan en av de människorna jag är så himla tacksam över att jag fått träffa. Du är den jag sitter och drömmer om på dagarna, och den jag absolut inte vill vara ifrån när jag ska somna. Och allt har ändå gått så fort? Jag kan inte tro att det är sant. DU är min ögonsten... Tack för att du står ut med min kinkighet, och tack för att du håller om mej varje kväll när jag ska somna!

Emma, nu får du faktiskt komma och hälsa på.. I miss U girl! Detsamma gäller Dennis. och Jessica. Och Stefan Fjunis. Och familjen. Och alla andra! : ) Kom nu!

Ha de nice!
Puss M

Idag är min flyttdag...

Hihi!
Idag ska jag flytta! Jiippi!! : )

Så min dag ser ut så här:
- Helkroppsmassage
- Ta över lägenheten
- Kolla ut blommor på CH
- Hämta soffa i lund
- Köra lite möbler eventuellt till lägenheten.
- och sist men inte minst, förhoppningsvis sova i lägenheten för första gången med min söta Stefan! : )

Igår hade vi en heeelt underbar heldag... Först åkte vi till Väla med mamma och pappa, vi är då jag och stefan såklart... haha. Eller mamma och pappa, som hade varit tillsammans i 35 år igår, åkte iväg på museum en stund medan jag och stefan lallade runder på Väla. Och jag hittade tre av mina favoritfilmer som jag letat sååå länge efter! : )
   Efter Väla, åt vi, och sen åkte vi upp till Huaröd... Mitt bord blev lackat för andra gången och lite grejer till köket hittades där! : )
   Hem, Stefan och Mattias skulle spela bandy... Men redan efter en halvtimme kom Stefan hem med Mattias, min kära bror hade trillat och kunde inte stödja på foten. Lilla jag, agerade sjuksköterska och lindade in mattes fot. Dock bestämde vi oss för att köra ner till akuten trots allt, och väl där nere ringer MIN underbara Stefan, och säger att han tänker komma ner och joina oss. Tack sötis! Vi tillhörde förmodligen inte dem vanliga på akuten igår, eftersom vi satt där med rätt gott humör... haha. Mattes fot var dock rejält stukad, så inget var brutet. Vilket var bra!

Stefan, Stefan, Stefan... Du är såå söt! Tack för att du finns. Du är det bästa som hänt mej på så länge, det känns för bra för att vara sant. Men du nöp ju mej i armen igår, så jag vet ju att du är sann! : ) Tack för att du förgyller min dag.


Linda, I miss U!

You and me Schackie!


Pusselipuss M

Italy...

Har nästan bara bilder från pisa på mobilen...
Därav kommer de bara bilder därifrån idag...


Så småttiga va folket på första avsatsen.

Storebror och farfar som var med upp i tornet.

Klockorna var lika höga som mej, och det är saaaant!
Lutande tornet i Pisa
Tornet lutar ju en heeel del, jag va glad att jag inte tappade ngt där uppe!

Och detta, det var utsikten på det ena hållet, mycket vackrare på riktigt! : )

Ååååhh, jag vill tillbaka..
Puss M

I'm a brownie...

Säger man så? haha.
Jag bestämde mej iallafall i helgen för att blond, de skulle minsann och dag inte jag vara längre, så jag åkte till underbara Ingrid igår och färgade mej till brunett och klippte topparna. Hihi. Dock får jag en chock varje gång jag går förbi spegeln nu, men så får de va : )
Efter besöket hos Ingrid, bar de av till Hjärtat för att bygga mina naglar hos min fantastiska nagelbyggare Jennie! Som jag saknar dej Snuttan, men vi får iallafall träffas lite då och då numera. : )

Och väl där, på parkeringen, fick jag samtalet. Ja, jag är med...... LÄGENHET! : )
Får se om de blir inflyttning redan denna helgen eller om jag får vänta till nästa helg. Guuuud, vad jag längtar!
Det enda jag behöver är soffa, soffbord, ngn möbel till badrummet och en skohylla... Resten har jag ju... : )

Stefan stefan stefan, du är såååå himla fin. Synd om dej som ligger hemma med huvudvärk dock : ( Tack för halsbandet i lördags, jag vill aldrig ta de av mej : )

På söndag fyller Carolaine 20 år!!! Och då är det bara en månad kvar tills det är min dag... Hihi! Jag längtar till det med : ) Haha, oväntat va?

Jag tänkte lägga upp lite bilder från italien.... så de ska jag göra : )

Pusselipuss M

Stefan.. Du är så fin...

Idag kom denna buketten med bud till mej... Från Steeeefan : )
stefanos bukett

Taaaack! : )
Pusseliepuss

SM, MS och S&M

... Hihi... Det kan bli en hel bokstavskombination och en del förkortningar på oss.
SM, Svenska Mästare, ja de är vi ju, vi är ju bäst helt enkelt.
MS, den sjukdomen lider vi dock inte av, som tur är, men det är ju mina initialier också.
S&M, den böjelsen har jag inte... och inte du heller kanske... men de låter ju lite fyndigt...

För att förtydliga det hela. S<3M, M<3S... Stefan, du är min. Jag är din. Och damn, it feels good! :)

Hemma från Italy! Härligt härligt. ska börja jobba idag! Hihi!

Pusselipuss

Marie Kräftstjärt

Ja, de kunde faktiskt varit mitt nya namn igår, då jag hade bränt stjärten, och resten av kroppen med för den delen, men idag när jag vaknade var de röda borta. Snacka om att MOPs aftersunkräm är bra:)

På fredag börjar hemfärden mot sverige, och jag kan gissa att det kommer kännas blandat att komma hem.

Denna veckan har vi fyllt med skratt och uflykter, en massa sol och bad och lite shopping såklart. I förra veckan var vi bland annat i Pisa, och jag, Markus och farfar gick längst upp och såg solnedgången... Måste säga de, med risk för att låta töntig, vilken FANTASTISK utsikt! Sen har skor inhandlats, lite tröjor och en del annat. Vi har varit i bergsbyar, ätit fantastisk mat och badat i Saturnia, varma svavelkällor!:)
Och Panini, är numera ett roligt uttryck bland oss i bil nr 2!

S, jag saknar dej något helt otroligt mycket! Som jag längtar efter att få slänga mej i din soffa på söndagkväll och kolla Björnbröder. Höjdpunkt! :)

Emma och Linda, jag saknar er ofantligt mycket!
Dennis, dina meddelande gör mej så glad ibland. Tack! Jag ser fram emot att få Sex and the cityboxen på söndag... Haha, vi får väl se? ;)

Valter, min söta Valter, du är min favoritunge!

Och en sak till, ni bör alla klicka in er på www.highfashionforkids.com och handla. Snyggare sida finns för tusan icke! Bra jobbat!

Roggan, du är saknad här nere på jorden...

Ha de gott!
Kram Bajsan(Valters uttryck istället för Majsan)

RSS 2.0