R... Varför?

För knappt två timmar sedan nåddes jag av beskedet, min kära vän R, avled idag efter att ha kämpat med sina skador i 26 dagar. Ett tappert kämpande, ett orättvist kämpande, då det slutade så här.

R, du va min första kille. Den första jag hade chans på. Den jag träffade nästan varje dag i 10 år. Den som alltid var i skolan. Den som alltid var närvarande. Den som alltid fick mitt hjärta att studsa en extra gång. Du var den som aldrig var sen på att busa, som allt som oftast skrattade... och som jag knappt kan komma ihåg en sur min ifrån. Du var den som alla töserna föll som en fura för.. haha. Och du var fortfarande en av dem som än kunde göra mej glad bara genom ett leende. Jag kan inte förstå hur du kunde skadas,och ännu mindre kan jag förstå att du lämnat oss här på jorden, även om jag tror OCH hoppas, att du är med oss ändå.

Mina tankar riktas till dina närmaste, och till din familj. För jag kan inte förstå vad dem går igenom.
Och till alla er andra, jag finns här, även om jag befinner mej i italien. Det är bara att ringa.

Ciao!

Som svar pa en kommentar....

sa nej, mitt brorsbarn var inte med i bilen nar jag korde sa fort, han flog ner till Florens och vi hamtade honom dar. Aldrig att jag skulle kort sa fort med ett barn i bilen. Sa nej, jag ar inte sa fruktansvart oansvarig som du trodde dej kunna saga till mej att jag var. Du far garna erkanna vem du ar som skrivit det, for jag uppskattar arlighet.
   och som jag skrev i inlagget, jag vantade pa dem i florens, sa om du tankt efter sa hade du forstatt att de inte akte med mej i bilen!

Nagra saker som hade gjort den hela italientiden fullandad hade varit om S varit har, och om Emma, Linda, Jake och Jessica ocksa hade joinat har nere!
   Men jag gillar laget... och havet, stranden, maten och sallskapet har nere ar inte fel.

I Miss U guys at home.

Ciao:)

Italy... :)

Nu är jag i det underbara landet.. Italien :)
Jag har kört 80 av dem 180 milen, och kört fortare än jag någonsin kört innan... jag vågade titta på hastighetsmätaren upp till 200 km/h, sen tittade jag på vägen istället.. Hihi. Och det var väääääldigt roligt :)

Nu sitter jag i Firenze på ett hotell och väntar på min efterlängtade storebror och brorsbarn... dock tycker jag att det är tråkigt att Jessica inte kommer med... Men förstår att hon inte kan :(

Jag saknar S jättemycket... bara så att du vet.. hihi. Tack för nallen, han bevakar mej nu när du inte kan.. hihi. <3

Och Emms... och Linda... Och Jessica... I miss U! Men vi ses ju när jag kommer hem.. Eller hur?

Skönt är det att jag fick ut det mesta av mitt "skit" i torsdags, och att jag bara har möblerna kvar i lägenheten nu. Skönt är det också att jag inte ska ha mer med den människans liv. Och J, jag saknar inte dej ett jävla skit.

Vi hörs nästa gång jag sätter mej vid en dator här nere.. Hihi.

Puss M

och det jobbigaste av allt....

... är ändå att jag va i hörby och hämtade mina träningskläder, men glömde min Ipod!!! Så när jag kom ut på gymmet och dem spelade Lugna melodier, så kändes de inte så motiverat att träna längre. Suck.
   Men de kommer ju en dag imorgon med, då jag hoppas att jag hinner träna!

Puss M

Den jobbiga punkten...

... Efter en dags tänkande igår, en natt med halvångest och en förmiddag med mycket mycket mer funderande så tror jag att jag har bestämt mej. Jag vet vad jag känner, och jag vet att jag inte känner mej redo än.
   Jag trivs, löjligt nog, för bra med hur jag lever livet just nu... och än orkar jag inte med något annat.

Lördagskvällen var hur rolig som helst, jag tackar Johanna för att jag fick komma... och jag tackar Emma som drog med mej... Hihi. Dock var det inte bara utedelen som va rolig, utan även timmarna efter med fjoll med Emms. Som jag saknat det, för det är sånt som man alltid kommer minnas : )

1100 lappar delade jag ut på Höörs marknad i lördags, så hörde ni någon som sa "Hej, får jag bjuda på 100 krs rabatt på klippning?" lika många gånger, så var det mest troligt att det var jag som sa det! : ) Och tack S, för hjälpen med att klistra 1500 klisterprickar på lapparna.. haha.

Igår fick jag och Emma ett ryck, vi ville bada. Sagt och gjort, vi åkte till Ugglebadet, som vi trodde hade öppet inomhus, men icke. Väl där, kunde vi ju inte åka hem utan att ha badat, så då fick de bli utomhusbad istället.. haha. Kul va de : )

Kvällen spenderades senare hos Jessica, då både jag och Emma fick fina naglar : ) Tack tack!

Ikväll ska jag umgås med Linda, min pingla : )

Puss M

Och förresten...

sen förra månaden har jag gått ner 8 kg i vikt.. Oooohh, I like it! Vill inte skryta, men kom igen, get real, det är väl klart att jag är stolt över det!

Och i fredags kom min nya bikini. Jag äääälskar den!
Kan knappt vänta till Italien!

Sov gott och dröm sött.
Puss M

R... Klara dej

Efter en härlig natt hos S, utan snusk vill jag tillägga, gick jag hem för att göra mej i ordning för att återvända dit igen. Väl där sa S att en olycka skett i Hörby i natt... Blev iskall, och tänkte direkt, måtte det inte vara Jukka...
Ringde honom, han var hel, men de va R som skadats.

Och jag vet att jag kanske är löjlig, men R har betytt väldigt mycket för mej en gång i tiden, en gång i tiden var jag kär i honom, det var honom man alltid kunde räkna med att se i skolan, då han aldrig va sjuk. 10 år tillsammans, att ses nästan dagligen ger mer spår än man tror. Att han dessutom började dyka upp lite oftare nu, gjorde det också ännu värre. Men R, klara dej. Jag vet att du kan. Idag är mina tankar hos dej, jag vet inte mer vad jag ska säga.

Förvirringen i mitt huvud är därför stor idag, ngt som S fått känna av. Förlåt, men ibland blir det så här. dock hoppas jag att jag slipper fler sådana besked...

Dennis, kör från tomelilla nu och kom hit och snacka lite skit. I need you.
Linda och Jakob... ni är mina underbaringar, tack för igår.
Emma.. ibland behöver jag terapi, och då gör du dej som bäst.. hihi
Jessica... jag hade inte klarat mej utan att kunna ringa dej 120 ggr om dagen ibland... haha

Have an ice day ; )
Puss M

RSS 2.0